Założona zasłonka/roleta przeciwsłoneczna tylnej szyby (Oryginał Skoda) - do kompletu z zasłonkami bocznymi!
[O2] Demontaż kierownicy
Zwiń
X
-
Jestem na podobnym etapie-obecna kierownica załatwiona już przez pierścionki żony i na dnicha będę robił wymianę.W O1 wygląda to tak,że odłączasz aku,wyciągasz regulacją kierownicę max do siebie,skręcasz ją 90% tak żeby z tyłu można było się dostać śrubakiem do otworu przez który odepniesz jedną stronę airbagu-później skręcasz w drugą stronę(stacyjka przekręcona żeby nie włączyła się blokada) i przez drugi otwór odpinasz drugą stronę(jak w otworze zahaczysz co trzeba to robisz dźwignię i ciągniesz rączkę śrubokręta do góry),rozpinasz poduszkę,klakson i kluczem NZX odkręcasz kierownicę..Jeśli nie odepniesz zasilania i z odpiętą poduszką przekręcisz kluczyk komputer odnotuje błąd..
Komentarz
-
-
Re: Demontaż kierownicy
Zamieszczone przez TabelMusze zdjąć kierownicę. Niestety nie znalazłem manuala jak to zrobić, może źle szukałem. Jeżeli temat był to proszę o podanie linku, a jak nie to czekam na klarowny opis. Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz