mirek_p11, :
[O2] Zestopniowanie skrzyni biegów w O2 FL 1.6 TDI
Zwiń
X
-
[O2] Zestopniowanie skrzyni biegów w O2 FL 1.6 TDI
witam,
Dla mnie ciekawostką jest skrzynia biegów zestrojona inaczej niż w innych autach o podobnych silnikach i parametrach. W ceed'zie 1,6 CRDi 115 KM przy 160 km/h mam jakieś 3300 obr/min, natomiast w skodzinie przy tej samej prędkości mam tylko 3000 obr/min co jest oczywiście na plus--== Matyk ==--
Skoda Octavia II FL, 1,6 TDI CR, CAYC, kombi
KIA Ceed 1,6 CRDi 117 KM, 255 Nm, Optimum, HB
-
-
Maicroft - potwierdzam; kolega ma ceeda 1,6tdi; na pseudo-ćwiartkę szybsza o długość maski, ale w trasie nie mógł mnie dojść
natomiasto jeśli o jakość wykonania - IMO przepaść; u niego po roku jakieś te plastiki takie trzeszcząco-skrzypiąco-plastikowe, a w szkodniku - dużo przyjemniejsze; ale to tylko takie moje subiektywne odczucie...Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...
mój szkodnik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez qbecu niego po roku jakieś te plastiki takie trzeszcząco-skrzypiąco-plastikowe,Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
hmmm... nic takiego nie zauważyłem, ale będę musiał sprawdzićNie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...
mój szkodnik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezZamieszczone przez qbecu niego po roku jakieś te plastiki takie trzeszcząco-skrzypiąco-plastikowe,
Komentarz
-
Komentarz