Witam Wszystkich.Mam pytanie.Orientujecie sie moze,czy poduszka pasazera z octavii ze stara deska bedzie pasowala do nowej deski po lifcie?
Apropos fachowosci ASO
Zwiń
X
-
Apropos fachowosci ASO
Jakis czas temu, urwala mi sie klamka od otwierania drzwi od wewnatrz (byla luzna pociagniecie nic nie dawalo). Brat podjechal do ASO i chlopcy stwierdzili ze tylko cos tam spadlo, zaczepili to i nic nie chca za to. Normalnie caly bylem zdziwiony :roll: . Ostatnio okazalo sie dlaczego nie chcieli kasy. Zeby dostac sie do tej klami musieli wyjac ta plytke na ktorej jest pokretlo od lusterek elektrycznych i niestety urwali zaczepy i tylko pokleili na jakis klej ktory poscil i plytka mi wypadla :roll: . Pytalem w sklepie z czesciami do skody ale gosc mnie wysmial ze takiej plytki nie ma w sprzedazy... :|Załączone plikiPassat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...
-
-
bartolini1978 ja tez mam znajomego w ASO, ale on siedzi w biurze i nie wie co chlopcy robia na warsztacie... a trudno zeby stal caly czas nad nimi. To ten znajomek znalazl mi moja octavke wiec jest wielce zasluzony!! :roll:Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...
Komentarz
-
-
A u mnie zmieniali rozrząd w tamten piątek, trwało to 8h. Zostawiłem im pompę wody bo krzyknęli 500zł więc kupiłem w necie. I wyobraźcie sobie jakie było moje wkur... jak przy odbiorze autka okazało się ze nie wymienili mi jednak tej pompki :evil: :evil: :evil:
Na dodatek zakładali mi tarcze i klocki i kazałem wlać nowy płyn hamulcowy Motul (kupiony od Nexusa) . I też nie wymienili. :evil: :evil: :evil:
Jedyne co było ok w tym całym bałaganie to cena 1400zł. Niestety nie mam fv bo gostek się walnał w danych mojej firmy i nie umiał zrobić korekty (obsługują mnie od samego początku).
Teraz się zaczynam martwić, ze wlali mi 5w50 zamiast 5w40. Ale to na fv wyjdzie ale wtedy to się maxymalnie wkur... i tam pojadę i mi będą spuszczali ten olej!!!!
Autorus
PS. Niechlubne ASO jest w Ciechanowie. Auto Jarzyński.
PS2. A jak mi tarcze zaczeła bic to prosiłem zeby mi sprawdzili. Orzekli że nie maja sprzętu i jedyna możlliwość to wymiana tarcz. Naskrobali sobie ostatnio u mnie.http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez autorusPS. Niechlubne ASO jest w Ciechanowie. Auto Jarzyński.
Ostatnio jadąc na mazury posypała mi się podłoga pod silnikiem i wjechałem do nich z trasy i bez problemowo GRATIS poprawili wszystko jak trzeba - a posypały się boczne pionowe osłny , które ciągneły resztę w dół
Też wymieniałem u nich rozrząd, ale pompy nie wymienili bo powiedzieli że sprawdzą i jak będzie konieczność to wtedy to zrobią.....
No z płynem dali ciała....
Komentarz
-
-
Tak, te teksty mi sie podobaja, a potem jest tak , ze nagle temp silnika rosnie i dupa zimna :diabelski_usmiech I znow pasek, rolka, pompa, robocizna. Oszczednosc calych 150zl.
autorus, Tak oni chca 550zl, ale tym gamoniom trzeba tlumaczyc, ze chcesz regenerowana i ze ona ma kosztowac 150-199zl bo to zalezy czy ze starych zapasow czy po podwyzcze ostatnio.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftTak, te teksty mi sie podobaja, a potem jest tak , ze nagle temp silnika rosnie i dupa zimna I znow pasek, rolka, pompa, robocizna. Oszczednosc calych 150zl.
Każdy może zadecydować co i jak, jeśli się boi niech wymienia i po bólu
Ja naprawdę jestem zadowolony z ASO Jarzyński, zauważyłem też że chłopaki są wyczuleni na naklejkę kubową i miałem wrażenie iż w sposób szczególny podchodzą do klubowiczów - zależy im na opini,może okres wakacyjny,zostało mało osób na zmianie i dobierają sobie praktykantów do pomocy,a wiadomo jak praktykanci.... oczywiście to ich nie usprawiedliwa że czegoś nie dopilnowali, tak tylko gdybam....
Komentarz
-
-
Do tej pory też wszystko było ok. Ale rozumiesz jak mówisz że mają wymienić i mówisz że jest nowa w bagażniku to powinni wymienić. Z bagażnika wyjęli tarcze, klocki, płyn do hamulców już nie no i tej pompy też nie.http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
Komentarz
-
-
no i widzicie jakie macie problemy
ja zrezygnowałem z ASO latem ubiegłego roku jak po kolizji z jelonkiem ASO niezauważyło 2 dziur wielkości małego ziarenka grochu w chłodnicy klimatyzacji i oddali mi po naprawie auto z niesprawną klimą jak zwróciłem im uwage że klima nie działa i że nie wymieniona jest chłodnica to zrobili wielkie oczy i tłumaczyli sie że nie zauważyli. a chłodnica była cała roztrzaskana i trudno było nie zauważyć.
od tego momentu ASO mówię dość, mam dość niekompetencji panów z serwisu, podjeżdżam do warsztatu, graty do wymiany na stół, kartka w zęby co ma być zrobione i jak na razie nie mam problemów
Pozdrawiam panów z jednego z ASO w Szczecinie na lewobrzeżu
Komentarz
-
Komentarz