Zamieszczone przez nagyc
Zestaw do koła zapasowego
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rodroto połowa ceny oryginału.
i moim zdaniem, to dla mnie lepszy jest ten styropian. Nie wiem czy miałeś go w rękach i widziałeś na żywo, ale jest on bardzo dobrej jakości, nie kruszy się, jest lekki i zdecydowanie bardziej praktyczniejszy niż ten cienki plastik"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
69
[ Dodano: Czw 20 Paź, 11 19:24 ]
[quote="Biszczu"]Zamieszczone przez rodrolepszy jest ten styropian. Nie wiem czy miałeś go w rękach i widziałeś na żywo, ale jest on bardzo dobrej jakości, nie kruszy się, jest lekki i zdecydowanie bardziej praktyczniejszy niż ten cienki plastik
[ Dodano: Czw 20 Paź, 11 19:46 ]
A w jaki sposób ten wkład jest mocowany w bagażniku (kole zapasowym)?
Komentarz
-
-
[quote="rodro"]69
[ Dodano: Czw 20 Paź, 11 19:24 ]
Zamieszczone przez BiszczuZamieszczone przez rodrolepszy jest ten styropian. Nie wiem czy miałeś go w rękach i widziałeś na żywo, ale jest on bardzo dobrej jakości, nie kruszy się, jest lekki i zdecydowanie bardziej praktyczniejszy niż ten cienki plastik
[ Dodano: Czw 20 Paź, 11 19:46 ]
A w jaki sposób ten wkład jest mocowany w bagażniku (kole zapasowym)?Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
Koledzy może ktoś wrzucić fotkę jak to wygląda w oryginale w OII FL kombi.
Ja mam zestaw naprawczy a chce zamienić na koło pełno wymiarowe mam już felgę ori VW 16" opone się też wykombinuje tylko potrzebuje kompletu pianki z lewarkiem itd.
Czy koło jest jakoś przykręcone podałby mi koś nr tej śruby?
Wygooglowalem cos takiego, może ktoś potwierdzić poprawność numerów części?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez siemi1Zamieszczone przez BiszczuW zestawie jest jeszcze oryginalny dwustronny srubokret i wyciągacz do kołpakow"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Komentarz