:lol:
Nie wiem, czy naprawde w wielkopolsce tacy debile robia, ze nie potrafia powiedziec konkretnie co i jak czy po prostu klekoty tak maja, albo po prostu wszystkie nowsze auta sie je**ą.
Wymieniali mi ostatnio kompresor od klimy, mimo, ze wedlug mnie jest sprawny no ale co sie mam klocic, rozwala cos w aucie i bedzie.. Po ciuchu mowilem, ze daje tydzien i cos sie rozjebie no i trafilem idealnie. Teraz od 2 dni debatuje i telefonuje kto by mi to w koncu zrobil. Czy kazda wolniejsza jazda przez 1-2 dni po miescie musi sie przeistaczac w jakies zapychanie, zamulanie itd? Naprawde chcialbym na pelnym bucie latac caly czas bo to przyjemnosc dla mnie ale program lojalnosciowy punktow mi na to nie pozwala
Witam Panowie
Niech mi ktos podpowie jak ustawic date w O2FL zeby w vcdsie pokazywal taka jak trzeba...
teraz mi pokazuje jak jakis blad sie pokaze jakies dziwne daty z 2000 roku a wolabym zeby to bylo tak jak trzeba
Z gory dzieki
[ Dodano: Sob 22 Paź, 11 16:13 ]
dodam tylko ze w maxi dotcie szukalem i tam jest tylko godzina do ustawienia ....
ten problem obserwuje u siebie na skodzie również. W przypadku innej marki z grupy VAG tymczasem błędy są opatrywane właściwą datą
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN
co masz na myśli o świadomości użytkowania - nie grzebałem nic w ustawieniach tylko zczytanie błędów, ale oryginalny soft tak pokazuje diagnoza zakupywana na "gruponie" w normalnie funkcjonującym warsztacie
te daty to są daty zapisane w sterownikach a nie czas systemowy komputera
można by się pobawić w zmianę, ale po co, jak przy każdym odłączeniu aku robi się reset?
te daty to są daty zapisane w sterownikach a nie czas systemowy komputera
można by się pobawić w zmianę, ale po co, jak przy każdym odłączeniu aku robi się reset?
Komentarz