data w vcds

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dzikens82
    Classic
    • 2013
    • 12

data w vcds

Zamieszczone przez octaviars1
    :lol:
    Nie wiem, czy naprawde w wielkopolsce tacy debile robia, ze nie potrafia powiedziec konkretnie co i jak czy po prostu klekoty tak maja, albo po prostu wszystkie nowsze auta sie je**ą.
    Wymieniali mi ostatnio kompresor od klimy, mimo, ze wedlug mnie jest sprawny no ale co sie mam klocic, rozwala cos w aucie i bedzie.. Po ciuchu mowilem, ze daje tydzien i cos sie rozjebie no i trafilem idealnie. Teraz od 2 dni debatuje i telefonuje kto by mi to w koncu zrobil. Czy kazda wolniejsza jazda przez 1-2 dni po miescie musi sie przeistaczac w jakies zapychanie, zamulanie itd? Naprawde chcialbym na pelnym bucie latac caly czas bo to przyjemnosc dla mnie ale program lojalnosciowy punktow mi na to nie pozwala
    U nas się paru fachowców znajdzie
  • kaczkalolo
    Ambiente
    • 2011
    • 134

data w vcds

Witam Panowie
    Niech mi ktos podpowie jak ustawic date w O2FL zeby w vcdsie pokazywal taka jak trzeba...
    teraz mi pokazuje jak jakis blad sie pokaze jakies dziwne daty z 2000 roku a wolabym zeby to bylo tak jak trzeba

Z gory dzieki

[ Dodano: Sob 22 Paź, 11 16:13 ]
    dodam tylko ze w maxi dotcie szukalem i tam jest tylko godzina do ustawienia ....

Komentarz

• Enriquez
      RS
      • 2009
      • 7685
      • Superb III (3V3)

niestety taki urok VCDS u mnie to samo
      Pozdrawiam
      Marcin

Komentarz

• innova
        Rider
        • 2011
        • 554

ten problem obserwuje u siebie na skodzie również. W przypadku innej marki z grupy VAG tymczasem błędy są opatrywane właściwą datą
        --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN

Komentarz

• voithmen
          Drive
          • 2015
          • 68

A u mnie pokazuje rok 2048 wiecie już ja to poprawić ???

Komentarz

• Adrian
            Rider
            S_OCP Member
            • 2005
            • 662
            • Octavia II combi (1Z5)
            • BKD 2.0 TDI 140 KM

voithmen, zainwestować w oryginalny program albo być świadomym użytkownikiem tego co masz.
            PerfectService by DGW
            Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
            Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
            Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+

Komentarz

• voithmen
              Drive
              • 2015
              • 68

Zamieszczone przez Adrian
              voithmen, zainwestować w oryginalny program albo być świadomym użytkownikiem tego co masz.
              co masz na myśli o świadomości użytkowania - nie grzebałem nic w ustawieniach tylko zczytanie błędów, ale oryginalny soft tak pokazuje diagnoza zakupywana na "gruponie" w normalnie funkcjonującym warsztacie

Komentarz

• Enriquez
                RS
                • 2009
                • 7685
                • Superb III (3V3)

te daty to są daty zapisane w sterownikach a nie czas systemowy komputera
                można by się pobawić w zmianę, ale po co, jak przy każdym odłączeniu aku robi się reset?
                Pozdrawiam
                Marcin

Komentarz

• voithmen
                  Drive
                  • 2015
                  • 68

Zamieszczone przez Enriquez
                  te daty to są daty zapisane w sterownikach a nie czas systemowy komputera
                  można by się pobawić w zmianę, ale po co, jak przy każdym odłączeniu aku robi się reset?
                  czyli robota była by na marne - dzieki

Komentarz

Pracuję...