lisiaczek, oki
Czy to mikrostyk w zamku ?
Zwiń
X
-
natomiast u mnie nieraz bestia się nie zamyka z kluczyka, ale tylko od strony kierowcy. Zamknie drzwi kierowcy, ale pozostałych nie ruszy. Z lewej strony zamyka jak Bóg przykazał. Z prawej mogę kręcić kluczykiem dowoli i nic. Wróce za 15 minut i śmiga. Co z tym fantem zrobić? Czy to może byc podobny problem? Sprawdzać styki?Every man dies. Not every man really lives.
1.6i 74kW [101KM] AKL, '01, KOMBI, AMBIENTE
Komentarz
-
-
U mnie kilka spraw się waliło w związku z zamkiem: po zamknięciu odskakiwał rygielek, alarm wariował, centralny się gubił, więc wymieniłem cały. Razem z montażem dałem 310 zł.
Jak komuś by się przydał mój stary zamek to służę
(... o ile teść go jeszcze nie wywalił, bo u niego go zostawiłem :/)
Komentarz
-
-
Proszę o pomoc w znalezieniu sterownika podnoszenia szyb i centralnego zamka pakietu komfortowego (lewy przód drzwi kierowcy) Octavia 10-2002. W moim skorodowała wtyczka i brakuje 4 pinów w sterowniku - Czy warto to wogule naprawiać?
Jeśli ktoś ma namiar na dobry i tani sklep lub używkę proszę o wiadomość.
[email protected]Andrzej
Komentarz
-
-
Witam
Mialem dokladnie taki objaw, spowodowany on byl tym ze na przylutowanym zlaczu byly zimne luty. rozebralem zamek przelutwoalem cale zlacze i mikrostyki i bylo po problemie.
VAG nic nie pokazywal.
Nie ma sie tu co rozpisywac i gdybac na 3 stronypablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
Komentarz
-
-
u mnie właśnie zamek działa alelapmka otwartych drzwi nie, centralny nie rozbraja sie po otworzeniu drzwi, brzęczek od włączonych świateł też nie brzęczy. ASO stwierdzili że oczywiście mikrostyk w zamku ale tego sie nie rozbiera tylko kupuje zamek 400 PLN. Znaczy siem pablo_doctor rozebrać, polutować i będzie śmigał?
Komentarz
-
-
ryhO nigdy nie ma na 100% pewnosci ale jest szansa ze zaoszczedzisz 400. Jedna rada - Jak bedziesz rozbieral zamek /jak to bedziesz robil pierwszy raz/ rob sobie zdjecia cyfrowka zebys sobie wrazie czego potem poskladal.
Jak juz wyciagniesz go z drzwi to zamek rozbiera sie na dwie czesci 1-mechanizm 2-czarna plasykowa obudowa.
Ja niepotrzebnie rozebralem caly mechanizm i potem skladalem caly dzien
POZDRAWIAM
aaa generalnie mikrostykow jest 3 szt. ten od otwartych drzwi iest na mechanizmie/na zdjeciu 1 to te kabelki wychodzace z plytki niebieski czerwony/ wiec jak cos to może nie trzeba bedzie go calego rozbierac.pablo_doctor
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
Komentarz
-
-
Zauważyłem u siebie, że gdy źle zamknę drzwi albo je niedomkne, to czasami na szafie zapala się lapmka sygnalizująca otwarte drzwi, więc coś tam niekontakci albo ten mikrostyk jakiś nietegezpróbowałem różne ustrojstwo lać do zamka ale nic nie pomaga, w końcu będę musiał rozebrać drzwi :| :wink:
Komentarz
-
-
arci9 ni wim ktoredy lales ale najprawdopodobniej nie mialo szansy doleciec bo ten mirostyk jest w cu...owym miejscu i bez zdjecia zamka to raczej bedzie problem cos tam napryskac, chyba ze utopisz cale drzwipablo_doctor
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pablo_doctorarci9 ni wim ktoredy lales ale najprawdopodobniej nie mialo szansy doleciec bo ten mirostyk jest w cu...owym miejscu i bez zdjecia zamka to raczej bedzie problem cos tam napryskac, chyba ze utopisz cale drzwiMam cały zamek i patrzyłem gdzie ten mikrostyk się znajduje, po zamontowaniu zamka do mikrostyka jest b. zły dostęp, ale zanim rozbiorę całe drzwi chciałem iść na łatwiznę :wink:
Komentarz
-
Komentarz