Northeusz, leff, dzięki za odp. :wink: w sumie to tragedii nie ma...jak mi żona pozwoli :P to następne autko kupię z napędem 4x4 :diabelski_usmiech ps. oczywiście skoda
Octawia 4x4 - opinie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez BADYLNortheusz, leff, dzięki za odp. :wink: w sumie to tragedii nie ma...jak mi żona pozwoli :P
to następne autko kupię z napędem 4x4 :diabelski_usmiech ps. oczywiście skodaPozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawnowyz podwójną podłogą (w skodzie mam pojedynczą i
ja dołożyłem i jestem mega zadowolony->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolZamieszczone przez pawnowyz podwójną podłogą (w skodzie mam pojedynczą i
ja dołożyłem i jestem mega zadowolony
Jeśli chodzi o skode to wykończenie poza tym że jest głośniej to nie odbiega od paska b5. a przez to ze 4x4 to siedzi sie troszke wyzej z czego jestem mega zadowolony i moje plecy z reszta też.Mowa dana nam jest po to, żeby wyrażać myśli
Komentarz
-
-
dokładnie
i ładne zdjęcia->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
czy to podejdzie od każdej octavki? czy trzeba iśc po roczniku? Dobre tylko kurka ludowki do auta kupione i sa na styk pod rolete tak że na wyjazdy by trzebaby rozmontowac w moim wypadku , chyba że mozna tą część "połogi "normalnie wyjąć i tyle. znowu OT sie robi panowieMowa dana nam jest po to, żeby wyrażać myśli
Komentarz
-
-
do każdej kombi pasuje
do sedana inne
wewnętrznej części nie wyjmiesz osobno - to jest całość->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ludwikMiałem okazję porównać komfort jazdy z nowym Golfem combi i tu również Skoda wygrywa.
z mercedesem też wygrywa według Ciebie ? no może ten mercedes zużyty już był albo po krasztestach :?:
Zamieszczone przez pawnowyZ kolei moja małżonka podróżuje również od czerwca Golfem Variant VI 1,6 TDI i to co przemawia jedynie na korzyść golfa to wykończenie bagażnika z podwójną podłogą (w skodzie mam pojedynczą i użyte materiały - obicia są dużo gorsze niż w Golfie) - poza tym to to samo co VW. Oczywiście golf jest zdecydowanie bardziej cichy i zawieszenie zdecydowanie bardziej ma nastawy komfortowe i ciche,O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz