Northeusz, leff, dzięki za odp. :wink: w sumie to tragedii nie ma...jak mi żona pozwoli :P to następne autko kupię z napędem 4x4 :diabelski_usmiech ps. oczywiście skoda
Northeusz, leff, dzięki za odp. :wink: w sumie to tragedii nie ma...jak mi żona pozwoli :P
zastosuj "odpowiedni markieting" i pozwoli na pewno :diabelski_usmiech. Gra warta każdego zabiegu . Wykorzystaj chociażby nadchodzącą zimę, parę uślizgów, parę "przypadkowych" problematycznych wyjazdów z zaspy i oczywiście zawsze z uwagą, że "z 4x4 to by tak nie było" 8)
to następne autko kupię z napędem 4x4 :diabelski_usmiech ps. oczywiście skoda
załóż podwójną i już będzie lepiej
ja dołożyłem i jestem mega zadowolony
a może troche wiecej szczegółów.
Jeśli chodzi o skode to wykończenie poza tym że jest głośniej to nie odbiega od paska b5. a przez to ze 4x4 to siedzi sie troszke wyzej z czego jestem mega zadowolony i moje plecy z reszta też.
czy to podejdzie od każdej octavki? czy trzeba iśc po roczniku? Dobre tylko kurka ludowki do auta kupione i sa na styk pod rolete tak że na wyjazdy by trzebaby rozmontowac w moim wypadku , chyba że mozna tą część "połogi "normalnie wyjąć i tyle. znowu OT sie robi panowie
Miałem okazję porównać komfort jazdy z nowym Golfem combi i tu również Skoda wygrywa.
w jakich kategoriach :?: :shock: :diabelski_usmiech
z mercedesem też wygrywa według Ciebie ? no może ten mercedes zużyty już był albo po krasztestach :?:
Zamieszczone przez pawnowy
Z kolei moja małżonka podróżuje również od czerwca Golfem Variant VI 1,6 TDI i to co przemawia jedynie na korzyść golfa to wykończenie bagażnika z podwójną podłogą (w skodzie mam pojedynczą i użyte materiały - obicia są dużo gorsze niż w Golfie) - poza tym to to samo co VW. Oczywiście golf jest zdecydowanie bardziej cichy i zawieszenie zdecydowanie bardziej ma nastawy komfortowe i ciche,
od lipca mam i ja golfaVI w benzynie , i mogę napisać z pełną odpowiedzialnością że O2 dużo brakuje do VI , wykończenie , wyciszenie , materiały , spasowanie , jeżeli następne auto będę kupował z grupy vw to na pewno będzie do golf a nie O2 . trochę więcej obiektywizmu bym proponował , były już kiedyś na forum wypowiedzi że O2 w niczym się od b5 nie rożni tak w zasadzie :haha:
Komentarz