Jabar1975, a jak bede twardziel i nie pojade tego skasowac tylko bede tolerowal te informacje, To czy np auto nie zrobi mi jakiegos psikusa - np wylaczajac klime? - jak to podobno robia leniwym amerykanom ich wozy? Nie chce mi sie dryc z Rybnika do Krakowa po to by mi tylko to skasowali. Jak juz pojade to na wymiane
Max moc [KM/kW] 119.6/88.0
Max moment [Nm] 280 przy 1982 obr./min.
Jabar1975, a jak bede twardziel i nie pojade tego skasowac tylko bede tolerowal te informacje, To czy np auto nie zrobi mi jakiegos psikusa - np wylaczajac klime?
powiem szczerze ze nie wiem bo ja wymienialem olej co 10 tys (raz po 12500) bo ja jestem zboczony na punkcie Mojego samochodu :diabelski_usmiech
szkoda, No to chyba oddzial Sliwki to na portowej :? Nie wiem, nie bylem, ale cos slyszalem od ludzi w Gliwicach, ze jakos nie cieszy sie ten serwis jakims uznaniem puki co. Ale generalnie w salon zainwestowali a i miejsce ma super
Witajcie ,dlaczego nie moge wykasować inspekcji w Octawii 1.6 98r.według tej instrukcji?
Inspekcja serwisowa - INSP
1. Wcisnąć i przytrzymać przycisk X,
2. Włączyć zapłon,
3. W polu wyświetlacza licznika kilometrów pojawią się litery "OIL",
4. Zwolnić przycisk X,
5. Wcisnąć i zwolnić przycisk X,
6. W polu wyświetlacza licznika kilometrów pojawią się litery "INSP",
7. Obracać przycisk Y w prawo, aż w polu wyświetlacza pojawi się wskazanie "- - - - -",
8. W przeciwnym przypadku skasować wskazanie "OIL" jak opisano powyżej,
9. Wyłączyć zapłon.
Kombinuje różnymi sposobami już ale nie udaje mi sie jej wykasować.
Rozumiem,wielkie dzieki za podpowiedź,coprawda vagiem też próbowałem ale może źle to robiłem,17-wskaźniki login-12333 ,i w adaptacji 05,06,07,08 wpisywałem 0 a chyba trzeba 00000.Zaraz pójde jeszcze popróbuje.
[ Dodano: Sob 05 Maj, 07 20:50 ]
Udało sie wykasować w ADAPTACJA- 02 -00000
Komentarz