Bedzie piszczec, bo na przeglad nalezy udac sie po 15kkm wg instrukcji A to ze olej byl zmieniony, dobrze swiadczy o wlascicielu
maxidot
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MaicroftPojedz na 16kkm i luxnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eR_no ale mam wpis, ze wymienilem olej gdy mialem 4000:!:nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Jabar1975, a jak bede twardziel i nie pojade tego skasowac tylko bede tolerowal te informacje, To czy np auto nie zrobi mi jakiegos psikusa - np wylaczajac klime? - jak to podobno robia leniwym amerykanom ich wozy? Nie chce mi sie dryc z Rybnika do Krakowa po to by mi tylko to skasowali. Jak juz pojade to na wymianeMax moc [KM/kW] 119.6/88.0
Max moment [Nm] 280 przy 1982 obr./min.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eR_Nie chce mi sie dryc z Rybnika do Krakowa po to by mi tylko to skasowali. Jak juz pojade to na wymianesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eR_Jabar1975, a jak bede twardziel i nie pojade tego skasowac tylko bede tolerowal te informacje, To czy np auto nie zrobi mi jakiegos psikusa - np wylaczajac klime?nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
darkob
Witajcie ,dlaczego nie moge wykasować inspekcji w Octawii 1.6 98r.według tej instrukcji?
Inspekcja serwisowa - INSP
1. Wcisnąć i przytrzymać przycisk X,
2. Włączyć zapłon,
3. W polu wyświetlacza licznika kilometrów pojawią się litery "OIL",
4. Zwolnić przycisk X,
5. Wcisnąć i zwolnić przycisk X,
6. W polu wyświetlacza licznika kilometrów pojawią się litery "INSP",
7. Obracać przycisk Y w prawo, aż w polu wyświetlacza pojawi się wskazanie "- - - - -",
8. W przeciwnym przypadku skasować wskazanie "OIL" jak opisano powyżej,
9. Wyłączyć zapłon.
Kombinuje różnymi sposobami już ale nie udaje mi sie jej wykasować.
Komentarz
-
darkob
Rozumiem,wielkie dzieki za podpowiedź,coprawda vagiem też próbowałem ale może źle to robiłem,17-wskaźniki login-12333 ,i w adaptacji 05,06,07,08 wpisywałem 0 a chyba trzeba 00000.Zaraz pójde jeszcze popróbuje.
[ Dodano: Sob 05 Maj, 07 20:50 ]
Udało sie wykasować w ADAPTACJA- 02 -00000
Komentarz
Komentarz