lilo do odważnych świat należy ,ty wiesz ja mam columbusa do przerobienia ty już lekturę czytaj co i jak bo ja niedługo przyjadę co byś wstydu się nie najadł ops: :roll:
[O2] Czy warto zamienic A4 B71.8T 06r multi na O2 FL 1.8T D
Zwiń
X
-
[O2] Czy warto zamienic A4 B71.8T 06r multi na O2 FL 1.8T D
Witam.Pytanie mam .Czy warto zamienic Audi 1.8T automat ,kombi 2006 R na Skode Octavie II FL 1.8T DSG.Mam juz dosc Audi i tak zastanawiam sie nad Octavia.Myslicie ze to dobry pomysl?Oczywiscie doplata z mojej strony .Mysle o Octavi z 09,10 R .Myslicie ze to dobry kierunek Octavia czy moze cos innego?
-
-
kille, przejdź się na jazdę próbną OII to będzie Ci łatwiej podjąć decyzję. Zapewne zdania będą różne. Dla mnie wykonie audi bije na głowę skode < ale to moje subiektywne odczucie >. Niedawno jeden z forumowiczów zamienił audi a4 na OII FL RS i jest zadowolony.
PS. Witam kolegę ze Szwecji. W jakich okolicach przebywasz ?
Komentarz
-
-
Mam te swoje Audi A4 2 lata.Kupilem jak mialo 3.Od pierwszego wlsciciela,serwisowana,bezwypadkowa itd.Wszystko ok tylko w tych Audi zawsze cos.........,zawsze cos trzeba wymieniac.to cewki(padly),wyciekow z silnika i ukladu chlodzenie ciezko policzyc i oczywiscie porazka radio.W tej klasie aut to porazka straszna (radio bez mp3,usb,aux itd-tylko zwykly fabryczny CD.No i bagaznik niepowala.Zastanawiam sie nad Octavia.Mysle ,ze powinno byc lepiej niz z A4.A4 jest przereklamowanie i absolutnie nie warte swoich pieniedzy.Decyzje juz chyba podjelem tylko sie tak utwierdzam.Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz