[O2] Czy warto zamienic A4 B71.8T 06r multi na O2 FL 1.8T D

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Barmanka87
    Classic
    • 2013
    • 3

lilo do odważnych świat należy ,ty wiesz ja mam columbusa do przerobienia ty już lekturę czytaj co i jak bo ja niedługo przyjadę co byś wstydu się nie najadł ops: :roll:
    opinie samochodów
  • kille
    Classic
    • 2011
    • 4

Witam.Pytanie mam .Czy warto zamienic Audi 1.8T automat ,kombi 2006 R na Skode Octavie II FL 1.8T DSG.Mam juz dosc Audi i tak zastanawiam sie nad Octavia.Myslicie ze to dobry pomysl?Oczywiscie doplata z mojej strony .Mysle o Octavi z 09,10 R .Myslicie ze to dobry kierunek Octavia czy moze cos innego?

Komentarz

• mecholl
      L&K
      • 2008
      • 1006

kille, przejdź się na jazdę próbną OII to będzie Ci łatwiej podjąć decyzję. Zapewne zdania będą różne. Dla mnie wykonie audi bije na głowę skode < ale to moje subiektywne odczucie >. Niedawno jeden z forumowiczów zamienił audi a4 na OII FL RS i jest zadowolony.

PS. Witam kolegę ze Szwecji. W jakich okolicach przebywasz ?
      Nasze Auta http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=599169#599169

Komentarz

• Biszczu
        RS
        • 2011
        • 5567

kille, Octavia na bank będzie tańsza w utrzymaniu :wink:
        "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• mecholl
          L&K
          • 2008
          • 1006

Zamieszczone przez Biszczu
          kille, Octavia na bank będzie tańsza w utrzymaniu :wink:
          i to bez dwóch zdań
          Nasze Auta http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=599169#599169

Komentarz

• kille
            Classic
            • 2011
            • 4

Mam te swoje Audi A4 2 lata.Kupilem jak mialo 3.Od pierwszego wlsciciela,serwisowana,bezwypadkowa itd.Wszystko ok tylko w tych Audi zawsze cos.........,zawsze cos trzeba wymieniac.to cewki(padly),wyciekow z silnika i ukladu chlodzenie ciezko policzyc i oczywiscie porazka radio.W tej klasie aut to porazka straszna (radio bez mp3,usb,aux itd-tylko zwykly fabryczny CD.No i bagaznik niepowala.Zastanawiam sie nad Octavia.Mysle ,ze powinno byc lepiej niz z A4.A4 jest przereklamowanie i absolutnie nie warte swoich pieniedzy.Decyzje juz chyba podjelem tylko sie tak utwierdzam.Pozdrawiam

Komentarz

• blind_walker
              RS
              • 2010
              • 4533
              • Octavia I combi (1U5)
              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

kille, przejechałem A4 2.0 TDI całą Francję, na pokładzie 5osób i mam porównanie z Octavią. Audi jest ciasne, bagażnik nie grzeszy swą wielkością, ale w wykonaniu jest różnica. Ergonomia na identycznym poziomie. Po FL jakość wnętrza niestety zmieniła się na gorsze.
              mkII 20VT (600h worked)
              Roooooomster

Komentarz

Pracuję...