[O2] Czy warto zamienic A4 B71.8T 06r multi na O2 FL 1.8T D
lilo do odważnych świat należy ,ty wiesz ja mam columbusa do przerobienia ty już lekturę czytaj co i jak bo ja niedługo przyjadę co byś wstydu się nie najadł ops: :roll:
[O2] Czy warto zamienic A4 B71.8T 06r multi na O2 FL 1.8T D
Witam.Pytanie mam .Czy warto zamienic Audi 1.8T automat ,kombi 2006 R na Skode Octavie II FL 1.8T DSG.Mam juz dosc Audi i tak zastanawiam sie nad Octavia.Myslicie ze to dobry pomysl?Oczywiscie doplata z mojej strony .Mysle o Octavi z 09,10 R .Myslicie ze to dobry kierunek Octavia czy moze cos innego?
kille, przejdź się na jazdę próbną OII to będzie Ci łatwiej podjąć decyzję. Zapewne zdania będą różne. Dla mnie wykonie audi bije na głowę skode < ale to moje subiektywne odczucie >. Niedawno jeden z forumowiczów zamienił audi a4 na OII FL RS i jest zadowolony.
PS. Witam kolegę ze Szwecji. W jakich okolicach przebywasz ?
Mam te swoje Audi A4 2 lata.Kupilem jak mialo 3.Od pierwszego wlsciciela,serwisowana,bezwypadkowa itd.Wszystko ok tylko w tych Audi zawsze cos.........,zawsze cos trzeba wymieniac.to cewki(padly),wyciekow z silnika i ukladu chlodzenie ciezko policzyc i oczywiscie porazka radio.W tej klasie aut to porazka straszna (radio bez mp3,usb,aux itd-tylko zwykly fabryczny CD.No i bagaznik niepowala.Zastanawiam sie nad Octavia.Mysle ,ze powinno byc lepiej niz z A4.A4 jest przereklamowanie i absolutnie nie warte swoich pieniedzy.Decyzje juz chyba podjelem tylko sie tak utwierdzam.Pozdrawiam
kille, przejechałem A4 2.0 TDI całą Francję, na pokładzie 5osób i mam porównanie z Octavią. Audi jest ciasne, bagażnik nie grzeszy swą wielkością, ale w wykonaniu jest różnica. Ergonomia na identycznym poziomie. Po FL jakość wnętrza niestety zmieniła się na gorsze.
Komentarz