Głośniczek pada ! miałem identycznie u mnie
do tego czasem nawet trzeszczał jedyna opcja wymiana...
i Będzie głośno.
Pozdrawiam
do tego czasem nawet trzeszczał jedyna opcja wymiana...
i Będzie głośno. Pozdrawiam
Zaraz napisze dlaczego...pomyslalem sobie wtedy ze z szybko podjalem decyzje o kupnie i postanowielm porozgladac sie po rynku,a noz znajde cos lepszego hehe Przyznam sie ze ogladalem nissana QQ,ale jakos moja fascynacja tym samochodem trwala krotko i szybko minela,inne samochody w tej cenie,kia sportage,ihyundai i35 jakies takie nie do konca dopracowane,a ponadto golasy( w granicach 80tys).Teraz natomiast,uwage skupilem na skodzie superb i tak o to rozwazam octavke i superba.Cena 80tys ,ale te 10,15 moglbym jeszcze przelknac i dolozyc.Silnika 1,4 tsi wogole nie rozwazam,tym bardziej po ostatnich problemach z rzekomo bezobslugowym lancuchem rozrzadu itd.Auto kupuje na 8-10 lat,teraz przejezdzam w granicach 25-30tys. ,ale mysle ze z roku na rok bedzie tego mniej.Co Wy byscie zrobili.Dodam ze z wyposazenia najwazneijsze sa dla mnie,climatronic,tempomat i ksenony(ostatnio sie do nich przekonalem).JAk sie domyslacie nie mam cisnienia zeby juz kupic,moze to byc poczatek roku,a nawet luty,marzec.Musze poprostu to dobrze przemyslec i sie poradzic,dlatego tez opisalem moja sytuacje.Pozdrawiam
Komentarz