eee nie ogarniam tej promocji. wchodzę na stronę skoda.pl, w cenniku w pdf jest, że dla motoru 1.6 11k obniżki, włączam konfigurator, wybieram silnik 1.6 i jest 6.600 "rabatu". te 11k to w jakiejś innej walucie czy co?
Skoda - WYPRZEDAZ rocznika 2011 - nowe cenniki :-)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kuncfotBoszz :? w konfiguratorze masz jak wół napisane, że wersja beta i może się różnić od danych faktycznych. Pewnie po prostu nie zaktualizowali danych do konfiguratora po obniżce cen :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12piociel, ja narazie nic nie kupuję... Na nówkę nie jestem gotowy :szeroki_usmiech , a wymarzona używka straciła swój urok po tym, jak poczytałem forum modelu i porozmawiałem o nim z kolegą z OCP...
auta grupy VAG,bo maja nieocynkowane blachy,ale maja inne zalety np.niezawodnosc,dluzsza gwarancje :szeroki_usmiech
Poza tym naprawiamy czesto Audi i Skody i korozje takze spotykam...ocynk sie utlenia/oksyduje i jest purchel :diabelski_usmiech
Realizuj marzenia :szeroki_usmiechTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Podobno jedno auto nowe w życiu każdy facet powinien mieć, ja mam od nowości Fabię ale teraz jak kolega wyżej powiedział " realizuj marzenia" chętnie bym zakupił nową Octavię , zrobiłem ostatnio wycieczkę po salonach i co do samochodu do 50 tyś nowego Octavia nie ma konkurenta pod każdym względem z ciekawości w Hyundaiu i 30 głową dotykam podsufitki
a Gortartem nie jestem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Alonzo_Octavianos czy możesz przybliżyć tę "gwiazdkę" przy kwocie upustu? Tylko w kredycie... akk to z min. wpłatą? Czy to 2,99% /rok kredyt i na ile lat? Czy mogę np połowę wpłacić i resztę na 3 lata rozłożyć?
Komentarz
-
-
gebek, ostatnie lata w firmie przyzwyczaiły mnie do kupowania "nowych" aut po otrzyminiu premii wypłacanej na przełomie roku... A ponieważ ostatnia to dużo mniej, to mój entuzjazm trochę osłabł... i trochę bardziej zaczął podobać mi się mój "nierdzewek"... Ale to wcale nie znaczy, że nie szukam tego "zardzewiaka"... szukam, ale z mniejszym zapałem...
PS: dzięki za "kubeł zimnej wody"... przynajmniej wiem na co patrzeć :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Witam, zastanawiam się nad zmianą samochody i myślę o Octavii 2 FL kombi w wyprzedaży rocznika zostały tylko 1.4 TSi za wersję Elegance + felgi 17 + alarm dokładany dostałem ofertę 71000. wydaje mi się, że to dobra ofertą, ale chciałbym poznać zdanie innych. Trochę boli mnie to, że w najwyższej wersji wyposażenia nie ma lusterka fotochromatycznego, ani czujnika deszczu uważam, że w tej wersji powinno być to standardem. Co z tym silnikiem 1.4 tsi czy problem rozrządu faktycznie został rozwiązany po 05.2010. Co z osiadającym tyłem czy to jest powszechne czy tylko nielicznym to się zdarzyło? Na moje pytanie dealer odpowiedział, że oczywiście takich problemów nie ma w octavii... marketing
Chciałbym poznać wasze opinie czy warto kupić ten samochód?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriquezpaskuda,
Z rozrządem loteria...
Paskuda, nie czytaj za dużo bo to tylko mętlik w głowie wprowadza. Oferta wydaje się dobra, bo ja w 09.2010 zapłaciłem 67k za ambient ma stalowych felgach + lusterko+czujnik deszczu + alarm + swing + maxiDot + kratka +pare innych pierdół...Był: VWCaddy 1,9 TDI, Superb 2,0 TDI, Ceed 1,6 CRDI, OII 1,4 TSI, Astry: G - 1,6 8V, H - 1,7 CDTI, Skoda 105, Maluch.
Jest jeszcze Fabia II CGGB, ale tu nie ma o czym pisać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piocielez przesady...Raczej pojedyncze przypadki.
Paskuda, nie czytaj za dużo bo to tylko mętlik w głowie wprowadza. Oferta wydaje się dobra, bo ja w 09.2010 zapłaciłem 67k za ambient ma stalowych felgach + lusterko+czujnik deszczu + alarm + swing + maxiDot + kratka +pare innych pierdół..."Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"
Komentarz
-
-
paskuda - cena może być, ze wskazaniem na "dobra". Silnik wystarczający (na pewno mocniejszy i oszczędniejszy, niż 1.6 MPI), z rozrządem obecnie nie ma problemów (a przynajmniej nie słyszałem, aby po połowie 2010 r. jakieś problemy były). Za swoją dałem 6.000 więcej w lipcu, z tym, że dodatkowo był pakiet Biznes, pakiet na bezdroża, dodatkowo przyciemnione szyby i lakier metalik; poza tym jak u Ciebie alarm, ale felgi 16". Bierz - będziesz zadowolony.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Na moje szczęście udało mi się "dorwać" ostatnią O2 FL Combi 1.6MPI wraz z LPG, co prawda najbardziej zależało mi na wersji Family +, ale cóż przy tych czasach oczekiwania nie ma co wybrzydzać i pozostało wziąć srebrne kombi w wersji Family, auto nowe salonowe - prosto z fabryki (laweta przyjechała w chwili kiedy załatwiałem formalności z 50/50). Łączny uzyskany rabat od ceny katalogowej podstawowej wyniósł ponad 15 000
Komentarz
-
-
Wasil - ładnie utargowałeśPogratulować autka :-) A w wersji Family masz więcej możliwości modowania, zwłaszcza że pozostało Ci troszkę złociszy w kieszeni :diabelski_usmiech
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Poszukuje 1.8 TSI Kombi Elegance lub Superb 1.8 TSI Kombi
witam kolegow. szukam na wyprzedazy rocznika 2011 Octavii Kombi 1.8 TSI Elegance lub Superb kombi 1.8 TSI Ambition/Family. obdzwonilem juz kilkunastu dealerow ale nic nie znalazlem: nie miaja takich aut. Moze komus sie obilo o uszy/wie ze taki woz jest dostepny ? jesli tak bylbym wdzieczny za info. dzk Maciek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paskudaNiestety praktycznie już nie ma samochodów z rocznika 2011, ja też chciałem Octavie Kombi w Elegance 1.8 TSI, ale są tylko 1.4 TSI i raczej na taką się skuszę, za dwa lata zrobię modyfikację podobno spokojnie można zrobić 145KM/250Mm a to już wystarczy.Był: VWCaddy 1,9 TDI, Superb 2,0 TDI, Ceed 1,6 CRDI, OII 1,4 TSI, Astry: G - 1,6 8V, H - 1,7 CDTI, Skoda 105, Maluch.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maslakzrobiłem ostatnio wycieczkę po salonach i co do samochodu do 50 tyś nowego Octavia nie ma konkurenta pod każdym względem z ciekawości w Hyundaiu i 30 głową dotykam podsufitkia Gortartem nie jestem
Komentarz
-
-
Re: Poszukuje 1.8 TSI Kombi Elegance lub Superb 1.8 TSI Komb
Zamieszczone przez macieq112szukam na wyprzedazy rocznika 2011 Octavii Kombi 1.8 TSI Elegance lub Superb kombi 1.8 TSI Ambition/Family. obdzwonilem juz kilkunastu dealerow ale nic nie znalazlem: nie miaja takich aut. Moze komus sie obilo o uszy/wie ze taki woz jest dostepny ? jesli tak bylbym wdzieczny za info. dzk MaciekORIGINAL GERMAN AUDI A6 C7 AVANT 3.0 TDI 313KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...168233#1168233
ORIGINAL GERMAN AUDI QUATTRO 2.2 200KM- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...460025#1460025
ORIGINAL CZECH SKODA FABIA MONTE CARLO 1.2 TSI 105KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=906416#906416
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FlameZamieszczone przez macieq112szukam na wyprzedazy rocznika 2011 Octavii Kombi 1.8 TSI Elegance lub Superb kombi 1.8 TSI Ambition/Family. obdzwonilem juz kilkunastu dealerow ale nic nie znalazlem: nie miaja takich aut. Moze komus sie obilo o uszy/wie ze taki woz jest dostepny ? jesli tak bylbym wdzieczny za info. dzk Maciek
Komentarz
-
-
no jakos mnie nie pocieszyliscie za bardzo. w tym roku w ogole malo wozow maja na stanie, w zeszlym wyprzedazy rocznika wlasciwie nie bylo bo wsyztsko co mialo 4 kola braly firma na vat. za to 2 lata temu tez sie interesowalem i jakos w lutym taka jeszcze spokojnie znalazlem, wiec myslalem ze w tym roku bedzie ok. a tu widze ze Skoda-sciema. no nic jeszcze podzwonie, najwyzej w podobnej cenie jak octavii elegance 1.8 TSI trzeba bedzie wziac Hyundai-a I40 2.0 177km
Komentarz
-
-
A ja skorzystałem. W ogóle to zaczęło się od tego, że ostatnio sprzedałem astre classic żony 1,7cdti z 2007 r ponieważ były problemy z upchaniem wózka do bagażnika, którą zresztą kupiliśmy w lutym 2011. Czyli odpicowałem furę tak żeby mi pasowała i ...sprzedałem koledze z pracy. I się zaczęło szukanie czegoś większego. Miałem pomysł na Octavkę, Avene oraz corolle w kombi. Wszystko to koło 2005-2007 r i miały kosztować około 30k zł. Zacząłem oglądać. W ogłoszeniach same igły (szukałem tylko z Polski i takie tam inne pierdoły - wiadomo), a na miejscu totalna porażka. W między czasie trafiłem na te wątek i zacząłem się zastanawiać. Długo to nie trwało i postanowiłem znaleźć czy gdzieś we DW nie znajdę takiej fabii kombi z silnikiem 1,4 16V, na który jest największy upust. Były dwie we wrocku. Jedna stoi u mnie pod domem
. Myślę, że to dobra decyzja, biorąc pod uwagę to że za 40k mam nowy samochód, 5 lat "nic nie robię". A tak wydałbym 30k na starcie i nigdy nie wiadomo co dalej z autem, które ma już grubo ponad 100kkm. I to dzięki wam, koledzy
Był: VWCaddy 1,9 TDI, Superb 2,0 TDI, Ceed 1,6 CRDI, OII 1,4 TSI, Astry: G - 1,6 8V, H - 1,7 CDTI, Skoda 105, Maluch.
Komentarz
-
Komentarz