Zamieszczone przez Dzida
Jaki jest v max waszych Octavii?
Zwiń
X
-
Lashlo, auto na dotarcie potrzebuje kolo 1-2 tysiace km. Wtedy juz wszystko jest poukladne itd, ale ciagle trzeba miec zdrowy rozsadek zeby nie zerwac filmu olejowegoByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
200 km/h bo przy tej prędkości odpadła mi antena CB (magnes puścił). Był jeszcze zapas więc podejrzewam ze poszła by około 210 km/h - opony 195/15/65 - czyli seriaByła O1 która uratowała życie Silnik 2.0 APK - BRC Sequent 24
Była O1 Kombi 1.9 TDI AHF
President Johny II ASC + President
Jest Mondeo MK4 1.8 TDCI powered by HEKO
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sławomir DudaRozpędzic się to każdy potrafi, lecz zaHamować to już nie każdy
Większosć octawek nie ma hamulców seria to nic.
seria to nic ale w AGRze chyba :roll:
bo OII pod tym względem wypada akurat bardzo dobrze.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
yanooshiiik, No widzisz, a ja znam wielu co to mowi ze starym Puntem albo innym wynalazkiem tej klasy jezdzi po 150-170 i mowi ze przeciez to nie problem :roll:
[ Dodano: Pią 22 Sie, 08 18:53 ]
A co do hamulcow no wypowiedzial sie wlasnie uzytkownik OI ktory OII nigdy nie jezdzil
A ja powiem inaczej, musze stwierdzic ze moje hamulce w OI sa jednak lepsze niz w OII :P (dla niewtajemniczonych 312 vs. 288 )
Komentarz
-
-
wkowal10, a gaz wsiąknąłeś ? nie żebym się czepiał ale też mam BXE i spokojnie te 180 to z trzema osobami na pokładzie + full bagażnik (powrót z wakacji) i jeszcze coś tam można było a no i pamiętaj że ona ma katalogowa 192 v max a w automacie 189 v max.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zawias i heble w O2 w porównaniu do 1 generacji to cud, miód i orzeszki
Dopiero bardzo nierówna droga staje się przy dużo dużo wyższej prędkości męcząca i "niebezpieczna" - To efekt nadal średnio dużego rozstawu osi
190 na prostej powinna osiągać bez mrugnięciawww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
A jak dodam w O2 - że zależy od prostej i chęci kierowcy....
Z Cro podróż poniżej 160 km/h nonstop jest dość długa.
Autko jak dostaje powietrze bez problemowo - to powinien jechać, aż miło.
A może masz za duże koła - twoje 180 na tablicy to jest 200 w rzeczywistości?
Co do hamulców - mam serię w hamulcach, i moda na silniku.
Jak trzeba było hamować awaryjnie - od 190 do 70 jakoś hamował. Potem trwało wieczność zanim się zatrzymał.
Ale złego słowa nie powiem - na swoją wagę hamuje "w miejscu".Była O2, Jest SuperB!
Komentarz
-
Komentarz