Zamieszczone przez bezduszny
Co to jest? Woda w samochodzie POMOZCIE!!!
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Hej!
Pisalam juz o wodzie w samochodzie. Na forum wyszlo ze to wina drzwi i ich elementow. Z folia jest w porzadku, a woda pojawila sie rowniez dzis. Wsadzilam reke pod styropianowa oslonke - pod schowkiem - sa tam jakies kable, i filc ktorym jest wylozona blacha. Najgorsze jest to ze to jest wilgotne! Zakladam ze leci to gdzies z przedniej szyby. Czy to mozliwe?
Ewa.
-
-
Jest tam jeszcze otwór o fi ~ 15 mm w którym ma być gumowa zaślepka. Jęśli jej nie ma to woda leci wprost do auta. Miałem kiedyś nie wiem dlaczego (poprzedni właściciel ?) tę zaślepkę w aucie w środku. Wodę miałem też, niestety :evil:
Ten otwór jest blisko filtra p.pyłkowego. W wersjach angielskich przechodzi tam pewnie linka otwierania maski.Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
daneczek76, no problem, nie ma przecież za co to było tylko info z mojej strony. Było to jakiś czas temu już a ja byłem wtedy tym tematem zainteresowany. Obecnie pozostały mi do wymiany tylko folie drzwiowe, mam już zakupione, piankowe tym razem, tylko jakoś nie mogę się do tego zabrać :szeroki_usmiech
Aha i przy okazji pewna oczywistość : należy sprawdzić czy otwór odprowadzający wodę z podszybia do nadkola jest drożny. Czasami jakiś liść może go zatkać i wtedy woda idzie gdzie tylko się jej uda.Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
Komentarz