no właśnie tak sobie myślałem ostatnio po rozmowach z moim policjantem z drogówki że te ~ 140 i 320 to było by chyba dość. jeżdzić coraz bardziej nie ma gdzie , słupów ze skrzynkami coraz więcej i będzie jeszcze więcej , z policjantem z videoradarem też już nie pogadasz , to moż wystarczy tych koników . wiadomo , zawsze się przyda parę więcej ale zazwyczaj coś za coś , moja była podkręcona przez fachowca i zaczęło jakimś kołem dwumasowym telepać. nie wiem jak u innych kolegów ale wydaje mi się że zazwyczaj każdy coś tam ma kto posiada auto bardzo wyżyłowane.
z tego co czytałem to skrzynie się nie różnią niczym , w 1.9 140 km się robi bez problemów a koszt chipa? no właśnie , jaki będzie ten koszt , sądzę że około 1.5 tyś więc wraz zostaje sporo na ksenon i inne takie
[ Dodano: Pon 04 Gru, 06 15:13 ]
poza tym wszystkim zaczynam być panem w średnim wieku :lol: i na niektóre rzeczy apetyt maleje , na inne rośnie....
z tego co czytałem to skrzynie się nie różnią niczym , w 1.9 140 km się robi bez problemów a koszt chipa? no właśnie , jaki będzie ten koszt , sądzę że około 1.5 tyś więc wraz zostaje sporo na ksenon i inne takie
[ Dodano: Pon 04 Gru, 06 15:13 ]
poza tym wszystkim zaczynam być panem w średnim wieku :lol: i na niektóre rzeczy apetyt maleje , na inne rośnie....
Komentarz