pleban, tylko Korwin-Mikke ci pomoże :wink:
[O2] grzane fotele O2 FL
Zwiń
X
-
[O2] grzane fotele O2 FL
Mam dwa pytania, najlepiej do tych, co mają pełną skórę na fotelach:
1. Po jakim czasie w obecnych temperaturach czujecie ciepło po włączeniu maksymalnego ogrzewania foteli? Ja w ubraniu, przy temperaturach poniżej zera czuję ciepło po 10 minutach.
2. Czy czujecie ciepło na pierwszym i drugim (z trzech) stopniach grzania? Ja na "2" w ubraniu zastanawiam się czasami czy aby na pewno działa grzanie, a o "1" można powiedzieć, że nie działa.O2FL RS | S2 | F2
-
-
W zasadzie nie używam nastawów ogrzewania powyżej 2 bo nie ma potrzeby.
Na jedynce ciepło w zadek robi się po kilkudziesięciu sekundach.
Przy okazji - u Was też zaczyna grzać dopiero po ruszeniu auta? Bo u mnie jak włączę grzanie zaraz po uruchomieniu silnika, ale nie ruszam, to nie grzeje. :roll:Octavia II RS TDI 200/441
"Wojtek jak ostatnio depnął to buda dotarła do domu 10 minut po podwoziu" :twisted: :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wokanW zasadzie nie używam nastawów ogrzewania powyżej 2 bo nie ma potrzeby.
Na jedynce ciepło w zadek robi się po kilkudziesięciu sekundach.
Przy okazji - u Was też zaczyna grzać dopiero po ruszeniu auta? Bo u mnie jak włączę grzanie zaraz po uruchomieniu silnika, ale nie ruszam, to nie grzeje. :roll:
Grzeje zaraz po uruchomieniu silnika, nie trzeba ruszac :!:
I wydaje mi się, że jest tak jak pisze Maicroft... ktoś musi siedzieć.
pozdrSCOUT 2.0 FSI (BVX)
Komentarz
-
-
tomek, .....tak jak koledzy mowią ,zależy ile masz "tranu" ja mam 80 kg , to na jedynce ledwo ledwo mnie w dupę pali , trójka przegięcie , idzie jaja ugotować , ale 2 jest ok , ja np 1 minimalnie czuje - prawie nic....a jak ktoś przypasiony to na 1 ma gorąco ...... . A tak nawiasem ile ważysz ? 59?
Komentarz
-
-
Wydaje mi się, że każdy chyba inaczej to odczuwa, ale generalnie jak wsiadam na naprawdę dużym mrozie (np. -15) i odpalam max grzanie to już po kilkudziesięciu sekundach przestaje szczypać zad. Natomiast, żeby fotel był ciepły to musi minąć z 5 minut. Podobnie zachowują się grzane fotele w Volvo S80.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezZamieszczone przez schwungto już po kilkudziesięciu sekundach przestaje szczypać zad.Octavia II RS TDI 200/441
"Wojtek jak ostatnio depnął to buda dotarła do domu 10 minut po podwoziu" :twisted: :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wokanZamieszczone przez EnriquezZamieszczone przez schwungto już po kilkudziesięciu sekundach przestaje szczypać zad.Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
Komentarz