Wymiana szyby przedniej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ZM
    Drive
    • 2012
    • 59

Słabe te nasze szyby Panowie.... pewnie też ekologiczne...

Komentarz

• misiul
      Rider
      • 2011
      • 521

zebys wiedzial. na pewno duzo bardziej sie rysuja.zakaz uzywania skrobaczek. kwestia czasu jak beda pleksi montowac.patrz reflektory.
      ps.mitsu asx ma plastikowe blotniki i plastikowy dach.

Komentarz

• andrzej111
        L&K
        • 2010
        • 1391

misiul, ale reflektor plastikowy łatwiej wypolerować niż szkło :P
        Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW

Komentarz

• ZM
          Drive
          • 2012
          • 59

misiul, nie no bez przesady z tymi skrobaczkami...

Komentarz

• cezaryaksum
            Ambiente
            • 2010
            • 126

dzisiaj mnie spotkało to samo. Kamyczek i pajączek. Póki co jest on mały i tu moje pytanie, może ma ktoś jakieś doświadczenie w naprawach pajączków? Jakiś zakład możecie polecić? Szkoda wymieniać od razu całą szybe.
            pozdrawiam

Komentarz

• Walt
              L&K
              • 2011
              • 1065
              • Seat

cezaryaksum, Jeśli ma średnicę do wielkości monety 5zł, to naprawisz. Tylko śpiesz się, żeby się uszkodzenie nie rozszerzyło. W każdym większym mieście powinieneś znaleźć mechanika który posiada walizeczkę z odpowiednim oprzyrządowaniem. Naprawa kosztuje koło stówki.
              SPOT Poznań ->

Moje cappuccino: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...b943cff#759950

Komentarz

• dwaoka
                Elegance
                • 2010
                • 927

ZM, przesada powiadasz?

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
                bkc+dsg

Komentarz

• ZM
                  Drive
                  • 2012
                  • 59

dwaoka, ale Ty masz przed FL - już wtedy dawali takie słabe szyby?

Komentarz

• misiul
                    Rider
                    • 2011
                    • 521

Zamieszczone przez ZM
                    dwaoka, ale Ty masz przed FL - już wtedy dawali takie słabe szyby?
                    Tak szyby są takie same, co potwierdziłem zamawiając do mojej skody, po prostu szyba do O2.
                    Szyby produkuje kilku producentów, którzy korzystają z tej samej technologii.
                    Kolega kupił mitsu w kwietniu 2011. Nie pomyślał, żeby porzucić skrobaczkę, bo przecież astra 2 używał od wieków.
                    Obecnie zastanawia się nad wymianą szyby. Polerka szyby nie umiejętna może spowodować efekty soczewkowe na szybie ponoć, z czym nie da się już jeździć i konieczna jest wymiana.

Tak to niestety wygląda obecnie panowie. Nie zapominajcie, że nasze auto w większości jest ze śmieci. Kiedyś z surowców wtórnych to robili tylko papier toaletowy...

Komentarz

• ZM
                      Drive
                      • 2012
                      • 59

Zwykłą, plastikową skrobaczką porobił takie rysy?

Może na gwarancji mogą wymienić?

Komentarz

• wow
                        Ambiente
                        • 2011
                        • 227

te najtansze skrobaczki to straszna lipa !
                        sam widze jak wyglada moja szyba po zimie !
                        wczoraj dostałem niespodzianke od mijającego mnie tira , kamykiem po szybie !
                        wyglada nawet nie na otwór tylko zadrapanie pierwszej warstwy szyby ~
                        chyba z czasem bedzie mnie czekac tez wymian szyby , ael to sie zobaczy !!!!!!! :twisted: :twisted:
                        wow wr............

Komentarz

Pracuję...