u mnie zeo roznicy czy 18 czy 19, aczkolwiek tak bedzie lepiej i tak bo jak bedziecie sie bawic od 18 to jak ja dojade o 21 to wszyscy beda mieli dosyc :P
Ciekawe czy silnik pasował by do octavi I
Zwiń
X
-
bezduszny
2.5 V6 ? Co to za jednostka...?
Silnik poprzeczy więc nie powinno byc większych problemów ze swapem.
Zamieszczone przez MaicroftDwa wiadra szpachli i nikt sie nie domysli, ze cos bylo.
Komentarz
-
Zamieszczone przez ZiomalOj bałbym się wstawić taki silnik , są tacy co i od Golfa R32 wstawiali silniki ,ktoś już pisał o tym
Maicroft napisał/a:
Dwa wiadra szpachli i nikt sie nie domysli, ze cos bylo.
....do tego młotek i przecinak
Komentarz
-
-
Re: Ciekawe czy silnik pasował by do octavi I
Zamieszczone przez Bonussilnik z tego
szkoda że bez turboByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
mozna go zrobic dobrze zrobic i napewno goscie go tak wypieszczą ze się nie pozna że tył był taki ładny. Silnik fajny ale poco lepiej sprzedac swój samochód dopłacic i miec cos lepszego. Podoba mi się tekst sprzedawcy - stan idealny jak nowe?????[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BioBogonWracając do tematu tego wątku to ciekawe, że w stanach montują takie silniki o dużych pojemnościach, a stosunkowo małych mocach. Europejczycy chyba lubią żyłowanie swoich aut :wink:
Myślicie, że dałoby radę poskładać tą Jete po takim dzwonie?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaMyślicie, że dałoby radę poskładać tą Jete po takim dzwonie?-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
BioBogon, Wiesz jak sie cos takiego robi. Dzwoni do pewnych gosci i mowi, ze szukamy tylnej lewej cwiartki, albo odrazu jak maja to caly tyl. Jakies 2 miechy temu przy mnie do Audi A4 koles sprzedawal caly tyl za 4tys
I potem mamy takie polatane, pokitowane i ponitowane super wozy w okazyjnej cenie.
Komentarz
-
-
A gdzie posty bezdusznego przez mje napisanie hp fajna wojna była sory juz nie bede takich rzeczy pisał :lol: A tak napowaznie te autko naprawde mozna dobrze zrobić widziałem cos podobne go u dobrego blacharza i po robocie wygladał miód malina niebyło się do czeg czepić, a dobrzy fachowcy oglądali i widzieli zdjęcia jak wyglądało przed. Na tych fotkach widac że to jakaś cięzarówka wjechała i to raczej tylna os jest cała, a reszte i tak fachowcy zrobią.
A tak naprawde w 100 % niemozecie byc pewni swoich samochodó które kupiliscie narynku wtórnym tak to juz niestety jest. PZDR
O sobiście jak ja kupoje auto to mi to nieprzeszkadza czy było malowane po jakiejś stłuczce (nie mylić z dzwonem drogowym) bo jak jest dobrze zrobione to nic nie moze się stać oczywiście jak jest dobrze zrobione.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez BioBogonWracając do tematu tego wątku to ciekawe, że w stanach montują takie silniki o dużych pojemnościach, a stosunkowo małych mocach. Europejczycy chyba lubią żyłowanie swoich aut :wink:
druga sprawa - w stanach jest inna infrastruktura drogowa (autostrady wielopasmowe) gdzie skuteczna elastycznośc przy wyprzedzaniu nie jest konieczna
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bonusno właśnie zależy jak wygląda wykres momentu obrotowego od obrotów
druga sprawa - w stanach jest inna infrastruktura drogowa (autostrady wielopasmowe) gdzie skuteczna elastycznośc przy wyprzedzaniu nie jest konieczna
Ja tam zazdroszczę bulgotu v8mek amerykańcomLeon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
Komentarz