Tak mnie trochę naszło na doposażanie. Paru pierdółek brakuje. Czy macie jakieś sprawdzone sklepy/firmy oferujące gadżety za przyzwoite pieniądze ?
Nie chodzi mi o firmy typu Milotek tylko takie które oferują to co można za ciężkie pieniądze dokupić w salonie lub zamówić w do produkcji.
czy gdzieś w necie można znaleźć jakiś katalog wyposażenia dodatkowego? W salonie dali mi ze 4 kartki na krzyż ale były tam same bzdety.
Do tej pory znalazłem jedynie Ten sklepik . Czy jest godny zaufania? Bo ceny , np. tempomatu to 1/3 salonowej.
Generalnie chodzi za mną uchwyt na napoje ( brak tego w standardzie to wstyd ) ale może coś jeszcze bym dokupił ( gdybym wiedział co ).
Pozdrówki
W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
toprawda wiekszośc rzeczy z miloteka pachnie wies tiuningiem niestety czesi nie mają gustu jesli chodzi o tunig
Panowie, a mnie się wydaje, że o gustach i guścikach się nie dyskutuje.
To właściciel ma wizję, jak ma wyglądać jego samochód - i to jest jego gust. RUDI- o który uchwyt na napoje ci chodzi? Bo jeśli o ten obok dźwigni ręcznego, to jestem skłonny zamienić się z Tobą na "kuwetkę", który masz w tym miejscu. Jeśli jesteś zainteresowany walnij na PW.
Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
wstyd ? u mnie ani razu nie było używane . Co do tego sklepu to się ogłaszali na naszym forum i coś bodajże wspominali o rabacie dla OCP .
Tak. Uważam że to wstyd żeby robić oszczędności na takich pierdołach jak kawałek plastiku udający uchwyt czy np brak doprowadzenia instalacji głośnikowej do miejsc przewidzianych do montażu głośników. Po prostu wstyd i pazerność.
Poprzedni samochód przyzwyczaił mnie do takiego luksusu jak m.in. uchwyt na kubek :szeroki_usmiech
Adresik do tego sklepiku znalazłem oczywiście na OCP. Chciałem jednak się dopytać o ich wiarygodność , bo ta jak wynika z moich doświadczeń potrafi się z czasem zapodziewać.
W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
Rudi, Zdziwilbys sie na czym mozna jeszcze przyoszczedzic np na takiej Fabii miedzy taka najgorsza istniejaca wersja, a czym co jakos wyglada. Tam nawet uszczelek, ktore wygladaja ze powinny tu byc nie ma, nie mowiac o roznych plastikach. Ale tak to jest tu 2zl, tam 10zl tu kilka groszy, w skali kilkunastu tysiecy wychodza spore sumy.
Rudi, Zdziwilbys sie na czym mozna jeszcze przyoszczedzic np na takiej Fabii miedzy taka najgorsza istniejaca wersja, a czym co jakos wyglada. Tam nawet uszczelek, ktore wygladaja ze powinny tu byc nie ma, nie mowiac o roznych plastikach. Ale tak to jest tu 2zl, tam 10zl tu kilka groszy, w skali kilkunastu tysiecy wychodza spore sumy.
W ogólnym rozrachunku tak , ale jednostkowo traci na tym prestż jeżeli nie modelu to marki. I nie mówię tu o wersjach maksymalnie okrojonych. Po prostu ciągle jesteśmy traktowani jako rynek 2 a może 3 kategorii i spadki sprzedaży niczego ich nie uczą.
Rudi, Nie do konca tak jest. Jak ogladam zagraniczne ogloszenia to taka Octavia Elegance w Polsce, Niemczech, Belgi miala zupelnie inne wyposazenia. To czego u nas nie bylo, tam bylo i na odwrot. Dlatego mozna.
Komentarz