Doposażanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bryko
    Drive
    • 2007
    • 45

Doposażanie

Zamieszczone przez MisiekWAW
    ochujeliscie :?: :szeroki_usmiech
    Misiek, kurde, wydaje mi sie, ze troche tak... ops: :szeroki_usmiech

jasne, nie bylo gadki!
  • Rudi
    Ambiente
    • 2006
    • 195
    • Octavia II combi (1Z5)
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
    • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Doposażanie

Tak mnie trochę naszło na doposażanie. Paru pierdółek brakuje. Czy macie jakieś sprawdzone sklepy/firmy oferujące gadżety za przyzwoite pieniądze ?
    Nie chodzi mi o firmy typu Milotek tylko takie które oferują to co można za ciężkie pieniądze dokupić w salonie lub zamówić w do produkcji.
    czy gdzieś w necie można znaleźć jakiś katalog wyposażenia dodatkowego? W salonie dali mi ze 4 kartki na krzyż ale były tam same bzdety.
    Do tej pory znalazłem jedynie Ten sklepik . Czy jest godny zaufania? Bo ceny , np. tempomatu to 1/3 salonowej.
    Generalnie chodzi za mną uchwyt na napoje ( brak tego w standardzie to wstyd ) ale może coś jeszcze bym dokupił ( gdybym wiedział co ).

Pozdrówki
    W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.

Komentarz

• Ziomal
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 5841
      • Octavia I (1U2)
      • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez Rudi
      Generalnie chodzi za mną uchwyt na napoje ( brak tego w standardzie to wstyd )
      wstyd ? u mnie ani razu nie było używane . Co do tego sklepu to się ogłaszali na naszym forum i coś bodajże wspominali o rabacie dla OCP .
      Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

Możesz wstawić kilka elementów zewnetrznych i wewnetrznych od RS'a.

Można sie równiez pokusić o xenony...

Jest to oryginalne i nie "pachnie" wieśtuningiem jak Milotek i inne takie...

Komentarz

możesz wszstko dołożyc , co tylko chcesz, możesz na szybrdach założyc
          a poza tym poszukaj na forum, bo jak napisal przemówca było juz o tym troszke.

Komentarz

• daneczek76
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 3642
            • Toyota

Zamieszczone przez bezduszny
            "pachnie" wieśtuningiem jak Milotek i inne takie.
            toprawda wiekszośc rzeczy z miloteka pachnie wies tiuningiem niestety czesi nie mają gustu jesli chodzi o tunig
            [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• huwe
              Elegance
              S_OCP Member
              • 2005
              • 976

Zamieszczone przez daneczek76
              Zamieszczone przez bezduszny
              "pachnie" wieśtuningiem jak Milotek i inne takie.
              toprawda wiekszośc rzeczy z miloteka pachnie wies tiuningiem niestety czesi nie mają gustu jesli chodzi o tunig
              Panowie, a mnie się wydaje, że o gustach i guścikach się nie dyskutuje.
              To właściciel ma wizję, jak ma wyglądać jego samochód - i to jest jego gust.
              RUDI- o który uchwyt na napoje ci chodzi? Bo jeśli o ten obok dźwigni ręcznego, to jestem skłonny zamienić się z Tobą na "kuwetkę", który masz w tym miejscu. Jeśli jesteś zainteresowany walnij na PW.
              Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• Rudi
                Ambiente
                • 2006
                • 195
                • Octavia II combi (1Z5)
                • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
                • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez Ziomal
                wstyd ? u mnie ani razu nie było używane . Co do tego sklepu to się ogłaszali na naszym forum i coś bodajże wspominali o rabacie dla OCP .
                Tak. Uważam że to wstyd żeby robić oszczędności na takich pierdołach jak kawałek plastiku udający uchwyt czy np brak doprowadzenia instalacji głośnikowej do miejsc przewidzianych do montażu głośników. Po prostu wstyd i pazerność.
                Poprzedni samochód przyzwyczaił mnie do takiego luksusu jak m.in. uchwyt na kubek :szeroki_usmiech

Adresik do tego sklepiku znalazłem oczywiście na OCP. Chciałem jednak się dopytać o ich wiarygodność , bo ta jak wynika z moich doświadczeń potrafi się z czasem zapodziewać.
                W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.

Komentarz

• Maicroft
                  Moderator
                  S_OCP MemberModeratorr
                  • 2004
                  • 25757
                  • Audi

Rudi, Zdziwilbys sie na czym mozna jeszcze przyoszczedzic np na takiej Fabii miedzy taka najgorsza istniejaca wersja, a czym co jakos wyglada. Tam nawet uszczelek, ktore wygladaja ze powinny tu byc nie ma, nie mowiac o roznych plastikach. Ale tak to jest tu 2zl, tam 10zl tu kilka groszy, w skali kilkunastu tysiecy wychodza spore sumy.
                  Spritmonitor.de

Komentarz

• Rudi
                    Ambiente
                    • 2006
                    • 195
                    • Octavia II combi (1Z5)
                    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
                    • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez Maicroft
                    Rudi, Zdziwilbys sie na czym mozna jeszcze przyoszczedzic np na takiej Fabii miedzy taka najgorsza istniejaca wersja, a czym co jakos wyglada. Tam nawet uszczelek, ktore wygladaja ze powinny tu byc nie ma, nie mowiac o roznych plastikach. Ale tak to jest tu 2zl, tam 10zl tu kilka groszy, w skali kilkunastu tysiecy wychodza spore sumy.
                    W ogólnym rozrachunku tak , ale jednostkowo traci na tym prestż jeżeli nie modelu to marki. I nie mówię tu o wersjach maksymalnie okrojonych. Po prostu ciągle jesteśmy traktowani jako rynek 2 a może 3 kategorii i spadki sprzedaży niczego ich nie uczą.

Komentarz

• Maicroft
                      Moderator
                      S_OCP MemberModeratorr
                      • 2004
                      • 25757
                      • Audi

Rudi, Nie do konca tak jest. Jak ogladam zagraniczne ogloszenia to taka Octavia Elegance w Polsce, Niemczech, Belgi miala zupelnie inne wyposazenia. To czego u nas nie bylo, tam bylo i na odwrot. Dlatego mozna.
                      Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...