oj oj oj okres przedświąteczny i wątek upada
Wymiana drazka ukladu kierowniczego
Zwiń
X
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez lolek_2O ktorej oslonie jest mowa tej gumowej na przekladni czy tej aluminiowej co ja ochrania od gory?była czeszka jest franca ale wolałem czeszkę
Komentarz
-
-
Tylko pamietaj w octavi są dwa typy drążków : dłuzszy drązek z krótką końcówką i krótszy drązek z dłuższą końcówką. Przed FL był Krótki drazek + długa końcówka drązka apo raczaj ten drugi ale najlepiej jedz ze starym do sklepu bo możesz dostac mały mix jak mój kolega ostatnio drażek miał długi i końcówke też długą i był problem bo obydwie żeczy kupował osobno, Wiem że śą sprzedawane w kompletach i w tedy chyba niema problemów.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76Tylko pamietaj w octavi są dwa typy drążków : dłuzszy drązek z krótką końcówką i krótszy drązek z dłuższą końcówką. Przed FL był Krótki drazek + długa końcówka drązka
W moim przypadku padły przeguby drążków te od strony przekładni, wymieniałem same drążki, końcówki (przy kołach) były i o dziwo są nadal bez zarzutu.Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
Komentarz