Dig Dug, amory masz seryjne oryginalne czy juz po wymianie ?
Pilot do centralnego zamka
Zwiń
X
-
Pilot do centralnego zamka
Nie mam pilota do otwierania drzwi [tzn. nie to zebym zgubil, ale po prostu nie ma]. Da sie to jakos zalozyc [zaczyna mnie meczyc to wkladanie kluczyka :P]? Jesli sie da to gdzie szukac czesci, na co zwrocic uwage i ile to moze kosztowac?
Z gory serdeczne dzieki za pomoc
EDIT szkoda:
z innym pytaniem proponuje zalozyc nowy watek, bo tak przynajmniej wiadomo o co chodzi.
VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
-
-
no więc tak : jeśli masz alarm, , to warto podpiąć się pod niego ze sterowaniem centralnym zamkiem . jeśli nie masz alarmu, to możesz go zapodać . w kosztach około 200 zeta bedziesz miał : sterowanie centralnym zamkiem, wyjca po otwarciu drzwi, i jakis czujnik - ( pewnie udar).
jeśli nie chcesz alarmu to za ok. 70 zeta można kupić sterownik zamka centralnego: np http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=126925417
to jest oczywiście przykład. ja kupuję z allegro od jednego gościa, ale jest w tej chwili nieosiągalny do 05,10.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez huweA masz jakikolwiek pilot czy nic. Masz jakis alarm??
Wybaczcie moja znikoma wiedze o wyposazeniu tego auta...ono przyszlo z Belgii i stad tak malo wiadomo:/
huwe, czyli mam rozumiec ze kupuje ten zestaw z allegro co podales, montuje go zgodnie z instrukcja i wsio powinno dzialac? Jakie sa plusy i minusy takiego rozwiazania?
Czy takie cos sie nada:
albo
?VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
Komentarz
-
-
Sigma_74
podjedz do dobrego zakłądu elektrycznego i się dowiesz wszystkiego.
wpakuj siedo Jetronika i ci powiedzą wszystko, albo na kasprowicza też zakładają.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74wpakuj siedo Jetronika i ci powiedzą wszystko, albo na kasprowicza też zakładają.
idas, To drugie to taki prawie kluczyk VW. W sumie fajnie bedzie wygladac i nie bedzie dyndac kolejny brelok, wiec w sumie poszedłbym w cos takiego.
[ Dodano: Czw 21 Wrz, 06 14:45 ]
Zamieszczone przez MaicroftJak wiesz jak mozesz sam montowac,VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
Komentarz
-
-
idas, to pierwsze nie za bardzo, ale to drugie już jest OK. jest sygnał 0,5 s. na zamknij/otwórz. dioda udaje alarm, możesz domontowacv syrenkę. i ewentualnie podpiąć się pod kierunki. w zasadzie ma wszystko co potrzeba.
kwestia pogmerania w instalacji samochodu - i znalezienia dwóch magicznych kabelków , na których w momencie zamknięcia - otwarcia pojawia się impuls masy.
myślę, że jak masz sprawne ręce, jasny umysł, i nie boisz się pogmerać w instalacji to sam to bez problemu podłączysz.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
Mam pytanie. Jestem użytkownikiem octavi II z 2008 roku. Jest to wersja classic a wiec golas. Nie ma także pilota do centralnego zamka. Nie było go od nowości więc pewnie musze zamontować sterownik. Dodam, że nie mam i nie chcę mieć alarmu. Czy ktoś wie gdzie można kupić coś takiego i jak to zamontować? Z góry dzięki za pomoc.
Komentarz
-
Komentarz