Dig Dug, amory masz seryjne oryginalne czy juz po wymianie ?
Pilot do centralnego zamka
Zwiń
X
-
Pilot do centralnego zamka
Nie mam pilota do otwierania drzwi [tzn. nie to zebym zgubil, ale po prostu nie ma]. Da sie to jakos zalozyc [zaczyna mnie meczyc to wkladanie kluczyka :P]? Jesli sie da to gdzie szukac czesci, na co zwrocic uwage i ile to moze kosztowac?
Z gory serdeczne dzieki za pomoc
EDIT szkoda:
z innym pytaniem proponuje zalozyc nowy watek, bo tak przynajmniej wiadomo o co chodzi.
VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
-
-
no więc tak : jeśli masz alarm, , to warto podpiąć się pod niego ze sterowaniem centralnym zamkiem . jeśli nie masz alarmu, to możesz go zapodać . w kosztach około 200 zeta bedziesz miał : sterowanie centralnym zamkiem, wyjca po otwarciu drzwi, i jakis czujnik - ( pewnie udar).
jeśli nie chcesz alarmu to za ok. 70 zeta można kupić sterownik zamka centralnego: np http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=126925417
to jest oczywiście przykład. ja kupuję z allegro od jednego gościa, ale jest w tej chwili nieosiągalny do 05,10.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra.
masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
Nie mam pilota, a co do alarmu to nie wiem :szeroki_usmiech Po zamknieciu auta, mryga na czerwono dioda przy drzwiach od kierowcy, ale nie wiem czy to alarm czy co...Zamieszczone przez huweA masz jakikolwiek pilot czy nic. Masz jakis alarm??
Wybaczcie moja znikoma wiedze o wyposazeniu tego auta...ono przyszlo z Belgii i stad tak malo wiadomo:/
huwe, czyli mam rozumiec ze kupuje ten zestaw z allegro co podales, montuje go zgodnie z instrukcja i wsio powinno dzialac? Jakie sa plusy i minusy takiego rozwiazania?
Czy takie cos sie nada:
albo
?VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
Komentarz
-
-
Sigma_74
podjedz do dobrego zakłądu elektrycznego i się dowiesz wszystkiego.
wpakuj siedo Jetronika i ci powiedzą wszystko, albo na kasprowicza też zakładają.
Komentarz
-
Mozesz napisac ich lokalizacje?Zamieszczone przez Sigma_74wpakuj siedo Jetronika i ci powiedzą wszystko, albo na kasprowicza też zakładają.
Wlasnie tylko jednego w tym nie rozumiem: po co jest ten kluczyk?idas, To drugie to taki prawie kluczyk VW. W sumie fajnie bedzie wygladac i nie bedzie dyndac kolejny brelok, wiec w sumie poszedłbym w cos takiego.
[ Dodano: Czw 21 Wrz, 06 14:45 ]
Znaczy sie to takie trudne jest ze raczej z instrukcja nawet nie dalbym rady? :szeroki_usmiechZamieszczone przez MaicroftJak wiesz jak mozesz sam montowac,VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
Komentarz
-
-
idas, to pierwsze nie za bardzo, ale to drugie już jest OK. jest sygnał 0,5 s. na zamknij/otwórz. dioda udaje alarm, możesz domontowacv syrenkę. i ewentualnie podpiąć się pod kierunki. w zasadzie ma wszystko co potrzeba.
kwestia pogmerania w instalacji samochodu - i znalezienia dwóch magicznych kabelków , na których w momencie zamknięcia - otwarcia pojawia się impuls masy.
myślę, że jak masz sprawne ręce, jasny umysł, i nie boisz się pogmerać w instalacji to sam to bez problemu podłączysz.
Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra.
masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
Mam pytanie. Jestem użytkownikiem octavi II z 2008 roku. Jest to wersja classic a wiec golas. Nie ma także pilota do centralnego zamka. Nie było go od nowości więc pewnie musze zamontować sterownik. Dodam, że nie mam i nie chcę mieć alarmu. Czy ktoś wie gdzie można kupić coś takiego i jak to zamontować? Z góry dzięki za pomoc.
Komentarz
-
Komentarz