odchyl z tyłu pod tapicerka w bagażniku obok koła zapasowego masz naklejke i tam jest napisane wersja samochodu , silnik i numer lakieru
[ Dodano: Pią 22 Wrz, 06 11:02 ]
lub w książce servisowej tam gdzie biją ci pieczątki z przeglądami jest tak sam naklejka jak w bagarzniku na pierwszej stronie
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
odchyl z tyłu pod tapicerka w bagażniku obok koła zapasowego masz naklejke i tam jest napisane wersja samochodu , silnik i numer lakieru
[ Dodano: Pią 22 Wrz, 06 11:02 ]
lub w książce servisowej tam gdzie biją ci pieczątki z przeglądami jest tak sam naklejka jak w bagarzniku na pierwszej stronie
Co do naklejki w bagazniku to ja jej nie mam , ale jak oglądałem niedawno nową Octavię w salonie to ta naklejka była przymocowana jakimś papierkiem, który gdy się dobrze dmuchnęło to się odczepiał.
Na szczęście pozostaje naklejka w książce serwisowej
RomanS, Ta ktora ja mam przyklejona, to musialbys zmyc, inaczej nie zejdzie. W Golfach kiedys montowali na tylnej sciance bagaznika i faktycznie, ona jak sie kilka razy szmata przetarlo to znikala :twisted:
No ja widziałem na przednim nadkolu naklejke w Octavi przy tej czarnej ale to chyba sobie ktoś sam tam nalepił pamientam ja też jak kupiłem nową octawke to jedną naklejke miąłem w ksiązce servisowej z dużo? ale poco? :?:
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
To zapytaj go skąd wziął ten numer i po sprawie :diabelski_usmiech Ja mam taki format jak pisałeś i nim się posługiwałem jak kupowałem lakier do poprawek.
To zapytaj go skąd wziął ten numer i po sprawie :diabelski_usmiech
Jeżeli zamówię a ASO lakier zaprawkowy i podam tylko numer FSM 9910 to będą wiedzieli jaki dobrać? Słyszałem, że po numerze VIN też mogą dojść do w/w numeru.
jeśli podasz w ASO któryś z tych trzech nr (9570/F8C/3Y3Y) to pod każdym jest ten sam kolor. Raz na naklejce może pisać 9570 a raz 3Y3Y. Co do tego F8C to jeszcze się nie spotkałem z takowym. A mam z tym styczność dziennie :P
Komentarz