Potwierdzam. Przy jeździe 140 - 150 km/h jakbym nie próbował nie ma szans zejścia poniżej 6,2-6,5 l/100km
WITAM! Chłopie co ty masz za auto? 6,5 litra to mi pali po mieście a jeżdże tak żeby mi turbina chodziła. Pozdrawiam. :szeroki_usmiech
Ja się pytam, co ty masz za auto, jak przy jeździe na autostradzie z prędkościami 150-160, pali 5,1 l. :roll:
WITAM! Jak będzie okazja zatankuje i zaproszosze cie na przejażdżke mojom furom i sprawdzimy jej spalanie. Druga sprawa nie gadaj mi o jeżdzie autostradom do krakowa bo tom droge znam i wiem w jakim jest stanie. Ja pisałem żewracałem z holandi przez niemcy, tam jak wrzucisz piątke to jedziesz asz sie nudzi. Trzecia sprawa nie wiem jak ty ale ja dbam o samochód i mi sie to potem opłaca. Pozdrawiam wszystkich
Tylko pogratulować takiej fury Przydałoby się też umówić na spotkanie ze słownikiem ortograficznym.
Kabanos to my chyba nie potrafimy jeździć naszymi octavkami.
Jestes z MIlanowka to ja na twoim miejscu szukałbym w kolorze po szrotach, Strażacka (ostatnio stała Octa) jak jedziesz na nieporęt szrot po lewej stronie(mieli miec ok 15szt octy ale niebieskie, w drodze z wawy do pruszkowa-za pruszkowem masz szrot-stoi octa Anglik.
Komentarz