Módlmy się o koszulki
ASO w Chechach
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
ASO w Chechach
Witam po dlugiej przerwie (widze, ze CB maniakow przybylo )
Zbliza mi sie wymiana rozrzadu w mojej O1 (1,9TDI 110KM) na 90k km. Kiedy obdzwonilem ASO w Poznaniu i Opolu to rycza ceny w okolicach 2tys PLN (plus jakies 500 za przeglad).
I nie bardzo wiem co kombinowac. W sierpniu skonczyla mi sie gwarancja, wiec moze poza ASO wymieniac rozrzad? Nie wiem tylko gdzie - auto moge robic w Poznaniu lub okolicach, Opolu, lub w Czechach.
O Chechach opinia jest taka, ze robia za 1/3 ceny, nic natomiast nie wiem nt ich fachury. Macie jakies doswiadczenia?
Zamierzam zadzwonic tu http://www.auto-stepanik.cz/
I podobno w Lublincu maja dobre ceny. Za wszelkie opinie bede wdzieczny.
-
-
No cene to IMO z kosmosu wzieli :lol: 2,5tys za przeglad z rozrzadem na 90kkm :lol:
Robiac w ASO z wymiana pompy wody mozna zamknac sie w kwocie 1500-1600zl, kupujac nawet tu na forum od kogos oryginalny rozrzad i zlecajac tylko wymiane to sadze, ze spokojnie za 1000-1200zl na gotowo.
Cena w Czechach moze sa nizsze, tylko ostatnio kurs naszej waluty do ich nie przedstawia za korzystnie. Fakture dostajesz ich normalna i tyle. Salony chyba nawet powinny wystawiac na ten europejski VAT
Komentarz
-
-
Sigma_74
www.zmax.pl -> tam dostaniesz cały rozrząd za 520 zł z pompą wody firmy Ina i pasek contitecha + robota 300 zł max
Komentarz
-
-
Sigma_74
robocizna, nawet w ASO ci zrobia za 350 zł, do Głogowa masz blisko i wiem że w Skodzie robią, i że w sSeacie robia dobrze na Kazimierza wielkiego, serwisuje u nich swego seata, i wcześniejsze autka tez.
a poza tym nie mów że nie znasz dobrego mechanika w Nowej Soli, albo że ich nie ma.
Jak nie ma jedżdo Głogowa 20 km, albo Zielona Góra, ale tam nie znam servisów.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74a poza tym nie mów że nie znasz dobrego mechanika w Nowej Soli, albo że ich nie ma.
Jak nie ma jedżdo Głogowa 20 km, albo Zielona Góra, ale tam nie znam servisów.
Moze ktos polecic serwisy w Poznaniu lub Opolu?
Komentarz
-
-
eM,
Rozrząd z pompą wodną (www.zmax.pl) - 525 zł
Przegląd po 180 kkm z wymianą rozrządu - 662,50 zł w ASO Sinclan-Bis w Zakręcie (trochę daleko od Ciebie) :szeroki_usmiech
czas wykonania: 3 hWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
eM, w Poznaniu masz niezły Auto Sunny (ASO Skoda) niestety nie powiem Ci nic o cenach bo nie wiem dodam, że ja nigdy nie miałem zastrzeżeń do ich pracy (chociaż znam takich którzy mają i dlatego piszę, że serwis jest niezły. generalnie zdecydowanie więcej opinii na + niż -). Jeśli masz wlepkę OCP to dostaniesz u nich rabat.
pozdro
Komentarz
-
Komentarz