Zamieszczone przez djczas
Ustawianie lusterek
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez hubikNa szczęście można ją było wyłączyć poprzez odpowiednie zamieszanie ustawieniach modułu komfortu (przez maxidota).nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAZamieszczone przez Boulitakie ze nie pokrecisz nic przy lusterkach ale bedziesz mial ogrzewane
Natomiast w Octach po lifcie zamiast pozycji "0" jest wlasnie ogrzewanie luster.Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
u mnie w SLX 99/00 przy ustawianiu elektr. lewego lusterka przstawia się też prawe, przy ustawianiu prawego-tylko chodzi prawe i tak ma być. A takie sterowanie jest chyba w wersjach slx-elegance.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
sorrki za odgrzewanie tematu, ale przeczytaniu tego wszystkiego mam dziwne wrażenie. Jakieś 3 miesiące temu wymieniałem przełącznik - regulator położenia lusterek, bo miałem urwane to pokrętło. Założyłem i dając prawe lusterko - szło prawe, dając lewe szło lewe, ale samo - prawe się nie regulowało. No i wczoraj i dziś miałem mały demontaż tapicerki z przodu auta czyli schowek, część środkowa (ta z wnęką na radio) i część po lewej (ta z panelem bezpieczników), dokładniej mówiąc cały szary plastik był zdjęty (wersja octy przed liftem). Poskładałem wszystko, sprawdzam po kolei czy wszystko działa (paroma kablami ruszałem, kilka kostek było rozpiętych), doszedłem do lusterek i :shock: Jest właśnie jak w "układzie komfortu" - oba się regulują. Przyznam, że opcja z osobną regulacją prawego i lewego bardziej mi odpowiadała. Miałem ostatnio podpiętego VAG'a, ale on chyba samoczynnie nie aktywował tego?? Kolega hubik pisał, że można to zmienić przez maxidota - w jaki sposób i czy faktycznie się da?? Mam GLX'a przed liftem....nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
Komentarz