Ustawianie lusterek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • splawik
    L&K
    S_OCP Member
    • 2006
    • 1292

Zamieszczone przez djczas
    uwe, hmm nie wiem zapytam czy to czasem nie jest w poarze z elektrycznymi fotelami
    Tak to jest przy elektrycznych fotelach już kiedyś ten temat był poruszany.
    A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
    AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
    O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
    -------------------------------------------------
    Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG

Komentarz

• Jabar1975
      RS
      • 2006
      • 3331

Zamieszczone przez hubik
      Na szczęście można ją było wyłączyć poprzez odpowiednie zamieszanie ustawieniach modułu komfortu (przez maxidota).
      sorry za odgrzanie ale prosilbym o opis jak to zrobic...
      nasza droga: www.wpzs.pl

Komentarz

• ZYBI68
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 697
        • Octavia II (1Z3)
        • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez QBA
        Zamieszczone przez Bouli
        takie ze nie pokrecisz nic przy lusterkach ale bedziesz mial ogrzewane
        Nie :szeroki_usmiech Pozycja "0" jest w wersjach przed faceliftingiem I oznacza doslownie nic Ogrzewanie lusterek dziala razem z ogrzewaniem tylnej szyby.
        Natomiast w Octach po lifcie zamiast pozycji "0" jest wlasnie ogrzewanie luster.
        QBA to ja juz :niewiem posiadam 2001 r i w pozycji "O" mam ogrzewanie lusterek dopiero po wlaczeniu tylnej szyby , a co do ustawiania to chodza oddzielnie ustawiajac lewe prawe stoi w miejscu odwrotnie jest to samo :shock: . Sprawdzalem u znajomego i ma tak jak ja zaznaczam kupil w tym samym salonie tylko tydzien wczesniej wersja Ambiente . W innym z 2000 r jest tak jak Ty opisujesz ale jest to wersja Elegance . Czy oznacza to, ze mamy cos nie tak z elektryka :cry: skoro u wszystkich przestawiaja sie dwie strony .
        Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl

Komentarz

• endryu
          RS
          • 2006
          • 3773
          • Octavia II combi (1Z5)
          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

u mnie w SLX 99/00 przy ustawianiu elektr. lewego lusterka przstawia się też prawe, przy ustawianiu prawego-tylko chodzi prawe i tak ma być. A takie sterowanie jest chyba w wersjach slx-elegance.
          O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
          O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
          =================================================

Komentarz

• Hunter
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 1655

sorrki za odgrzewanie tematu, ale przeczytaniu tego wszystkiego mam dziwne wrażenie. Jakieś 3 miesiące temu wymieniałem przełącznik - regulator położenia lusterek, bo miałem urwane to pokrętło. Założyłem i dając prawe lusterko - szło prawe, dając lewe szło lewe, ale samo - prawe się nie regulowało. No i wczoraj i dziś miałem mały demontaż tapicerki z przodu auta czyli schowek, część środkowa (ta z wnęką na radio) i część po lewej (ta z panelem bezpieczników), dokładniej mówiąc cały szary plastik był zdjęty (wersja octy przed liftem). Poskładałem wszystko, sprawdzam po kolei czy wszystko działa (paroma kablami ruszałem, kilka kostek było rozpiętych), doszedłem do lusterek i :shock: Jest właśnie jak w "układzie komfortu" - oba się regulują. Przyznam, że opcja z osobną regulacją prawego i lewego bardziej mi odpowiadała. Miałem ostatnio podpiętego VAG'a, ale on chyba samoczynnie nie aktywował tego?? Kolega hubik pisał, że można to zmienić przez maxidota - w jaki sposób i czy faktycznie się da?? Mam GLX'a przed liftem.
            ...nie ma to jak Octavia :drive:
            >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

Pracuję...