znak z ceną parkowania za godzinę np 100 PLN oraz zablokuj gościa. Skoro to Twoja droga - możesz zaparkować gdzie chcesz
Shell diesel fuel save
Zwiń
X
-
Shell diesel fuel save
auto spala tyle ile zatankujesz
a różne "uszlachetniacze" i inne wynalazki tylko niszczą silnik :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Shell diesel fuel saveOblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
tak przekornie, skoro coś tam dodali to nie widzę problemów, aby spadło spalanie szczególnie jak podają 1l mniej na 50l paliwa czyli gdzieś 0,1 - 0,2 l/ 100km.
Pytanie brzmi, co oni tam dodali i jaki to będzie miało długoterminowy wpływ na silnik?Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zorrcoś tam dodaliprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyznając podstawy mechaniki to jakoś nie widzę coby miało poprawić sprawność silnikaGdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez Zorrcoś tam dodali
wystarczy przecież stworzyć związek który w wysokiej temperaturze i ciśnieniu rozbije się na tlen albo z drugiej strony rozbije się na jakiś związek bardziej energetyczny niż paliwo i volia mamy mniejsze zużycie paliwa.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zorrwystarczy przecież stworzyć związek który w wysokiej temperaturze i ciśnieniu rozbije się na tlen albo z drugiej strony rozbije się na jakiś związek bardziej energetyczny niż paliwo i volia mamy mniejsze zużycie paliwa.to kwalifikowałoby się do nagrody Nobla akurat. Masowa produkcja związku bardziej energetycznego niż benzyna.
Nie doszukujcie się tajemniczej formuły nowego paliwa od shella. To marketing.
Komentarz
-
-
matwrc, niby tak, ale wczoraj oglądałem Pogromców Mitów "Katastrofy Kuchenne" i wiesz co, nigdy w życiu nie powiedziałbym, że dodanie szklanki wody do palących się 2l oleju może wywołać eksplozję z 9m słupem ognia.
Jak wrzucili metalową puszkę z zupą (jako substytut wody, ale pojawiający się nagle na dnie oleju) do rozgrzanego oleju to słup ognia wyniósł 30m.
To tylko przykład wodą + olej + samozapłon i myślę że koncern shella mógł jednak wpaść na coś lepszego niż tylko marketing bełkot.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fryta1979Ktokolwiek widzial? Ktokolwiek wie?Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez matwrcNie zdziwiłbym się gdyby akcja polegała na zrobieniu reklam i oklejeniu dystrybutorów z logiem "nowego" super paliwa.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Komentarz
-
-
Shell Diesel Fuel Saver tankowałem w zeszłym roku kilkakrotnie na stacjach w Niemczech. Jednak niższego spalania nie zauważyłem. Przypuszczam, że taka jest tam nazwa handlowa paliwa i teraz zostaje przeniesiona do Polski. W Niemczech na Shelu ON = Shell Diesel Fuel Saver, a u nas do tej pory "normalny" ON nazywany był o ile pamiętam Shel Super Diesel. Mamy po prostu nową nazwę handlową identyczną jak w Niemczech.
Komentarz
-
-
Ja tylko dodam od siebie że tankuję swoją skodę na Statoilu. Na początku lałem tylko diesel Gold który był tylko o 20 gr. droższy od zwykłego diesla.Mniejszego zużycia paliwa nie stwierdziłem u siebie.Jedyna tylko różnica była w pracy silnika tzn. ciszej pracował i był bardziej dynamiczny.Niestety teraz leję zwykły ON ponieważ różnica między Goldem jest już spora i stwierdziłem że nie warto przepłacać.
Shella V-power tankowałem do skodzijnki zaraz po zakupie i trwało to do pierwszej obsługi auta w serwisie.Jak wyjęli filtr paliwa to złapali się za głowę serwisanci ,z resztą ja też jak zobaczyłem ile syfu z niego wyleciało.Pozdrawiam Andrzej.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FRESHna paliwie z shella przejezdzam wiecej km niż na orlenowskiem
wiec różnie to bywa :Pprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
podobno te super paliwa sa oszczędniejsze hm... czy ja wiem ja tankuje normalny , po zakupie szkodnika ostrzegano mnie by w Polsce tankowac tylko te wzbogacone paliwa (super extra) bo inaczej zapaskudzę sobie silnik . ok do tej pory byem samochodem 2 razy w kraju czyli jakies 4-5 pelnych bakow na polskim dizlu wyjezdzilem i nic sie nie dziejewiec nie wiem ale wydaje mi sie ze mozna miec pecha i jakigos syfu nabrac nawet na najlepszej stacji ...
Komentarz
-
Komentarz