Muzy słucham róznej - rock, pop, hip hop ze wskazaniem na starsze klimaty jak Toto, Enya, Clapton, Dire Straits - także musi to być uniwersalny sprzęt. Całość systemu chce oprzeć własnie na przednich głosnikach, nie chcę za bardzo inwestować w sprzęt bo moga mi to później "wydłubać". Mam wzmaka i suba ale nie bede tego montował bo szkoda miejsca. Myslałem jeszcze o jajkach w tylna półkę - ale mi to odradzili w zakładzie montującym sprzet. Dlatego zalezy mi na pełnym odwzorowaniu dżwięku tylko za pomoca przednich głośników - musza mieć mocny "niezdychajacy" bas, średnie pasmo w miare dobre i wysokie niezbyt natarczywe. Wiem, ze to prawie niemożliwe za te pieniądze, ale jednak wyjatki się zdarzają. Wzmaka na razie do przodu nie chcę podłączać, mam w miare mocne radio - 4x22W w sinusie (4x60 muzyczna, Alpine 7893), także powinno starczyć. Na razie mam zamontowane Axtony 13cm z brakuinnych ale to nie jest to. Ale sie rozpisałem, troche przynudzam, wiem, ale szkoda wyrzucić kase w błoto i nic z tego później nie mieć. Pozdrawiam.
[ Dodano: Czw 27 Sty, 05 17:19 ]
A czy to dobra oferta:
Czy może gdzie indziej. Bo tak brac w ciemno to się trochę boję, tym bardziej, że nie wiem jak graja. Może ktos ma jakies dojścia do hurtowni gdzie byłoby taniej? Pozdrawiam.
[ Dodano: Czw 27 Sty, 05 17:19 ]
A czy to dobra oferta:
Czy może gdzie indziej. Bo tak brac w ciemno to się trochę boję, tym bardziej, że nie wiem jak graja. Może ktos ma jakies dojścia do hurtowni gdzie byłoby taniej? Pozdrawiam.
Komentarz