Zamieszczone przez Maicroft
klopocik z Turbawka
Zwiń
X
-
klopocik z Turbawka
wiec moje tdi dzis powiedzialo ze w lykend ma wolne i odmowilo wspolpracy...
wsio bylo ok, ale po przejechaniu z 10 km od domu nagle stracilo caly zapal do jazdy
nagle i bez ostrzezenia
po zatrzymaniu wpierw (chyba) turbawka dawala metaliczny poglosik tak od 1700rpm, a jakiekolwiek dodanie gazu tylko zwiekszalo poglos
po wylaczeniu i looknieciu na olej oraz czy cos gdzies nie urwane, itd odglosik ustal, ale autko jezdzi juz jak bez T, rozpedza sie do 80km/h, czyli do IV i tak do 2k rpm w tempie slimaczka, dalsze wciskanie gazu zupelnie olewa wiec pewnie notlaufek
po odpaleniu puscilo malego baczka, niestety z bialym kolorkiem, potem juz ok
tylko mnie teraz ciekawi czy przeplywka,czy zaworek od T
udanego leekendu wszystkim, bez problemow
-
-
Re: klopocik z Turbawka
Zamieszczone przez less1wiec moje tdi dzis powiedzialo ze w lykend ma wolne i odmowilo wspolpracy...
wsio bylo ok, ale po przejechaniu z 10 km od domu nagle stracilo caly zapal do jazdy
nagle i bez ostrzezenia
po zatrzymaniu wpierw (chyba) turbawka dawala metaliczny poglosik tak od 1700rpm, a jakiekolwiek dodanie gazu tylko zwiekszalo poglos
po wylaczeniu i looknieciu na olej oraz czy cos gdzies nie urwane, itd odglosik ustal, ale autko jezdzi juz jak bez T, rozpedza sie do 80km/h, czyli do IV i tak do 2k rpm w tempie slimaczka, dalsze wciskanie gazu zupelnie olewa wiec pewnie notlaufek
Komentarz
-
-
Re: klopocik z Turbawka
Zamieszczone przez przem1978Zamieszczone przez less1wiec moje tdi dzis powiedzialo ze w lykend ma wolne i odmowilo wspolpracy...
nagle i bez ostrzezenia
Pozdrawiam
Zibi
Komentarz
-
-
autko mlode, ten rok, przebieg 40k, jutro lawetka przyjezdza, co prawda jakos sie toczy, ale szkoda sie tak meczyc, wiec niech assis sie przytoczy po nia
(jakby wstawiali 2.0 zamiast 1.9 :twisted: to bym nawet do aso w czechach sie tak bujnal )
edit:
autko w salonie, oczywiscie wersja serwisowa - cala turbawka do wymiany... poczekamy na odbior autka...
Komentarz
-
Komentarz