Zamieszczone przez hotrain
[Inne] Dobre opony w nietypowym rozmiarze
Zwiń
X
-
-
-
Zamieszczone przez mati160Zamieszczone przez hotrainmati160, wydaj ile chcesz, po prostu
aczkolwiek to co jest dobre w naszym rozmiarze nie musi być dobre w Twoim ;-)Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZorrZamieszczone przez mati160Zamieszczone przez hotrainmati160, wydaj ile chcesz, po prostu
aczkolwiek to co jest dobre w naszym rozmiarze nie musi być dobre w Twoim ;-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dudek_tJa nie twierdzę absolutnie że Toyo T1R są super ale... znajdźcie coś lepszego za cenę 299zł brutto.
Mati, jak masz około 500zł na oponę to co byś nie kupić to będzie ok.
Co do toyo po prostu sie dość szybko ścierają a jeżdże sporo i przy tej cenie chciałbym by oponki przetrwały dłuzej niż 2 sezony
Dunlop Sportmaxx w tym rozmairze to wydatek rzędu 435 zł za sztuke czyli komplet 1740 zł ale przetrzymają dłuzej niż toyo po 1196 zł za sztuke
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati160Chyba blizej 205/45 R17 do mojego nowego 205/40 R17 niż 185/65 R14 czy 195/55 R15
Z jednej strony powierzchnię styku, trakcje, hałas itp będziesz miał jak w typowych 205/55/R16.
Z drugiej strony rzadko spotykaną twardość gdyż Twoje 205/40/R17 odpowiada gdzieś naszemu 235/35/R18.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
mati160 Toyo miał mój kolega w Civicu jaki rozmiar dokładnie nie pamiętam na bank 18 i skończyły się po 30kkm, fakt specjalnie ich nie oszczędzał ale np. Bravurisy ojcu mimo niekiedy szybkich jazd po szutrach wytrzymały dłużej. Popatrz na jakieś Hankooki słyszałem od wielu osób pochwały dotyczące tych opon, sam od marca jeżdżę na oponach tej marki, kupiłem bo była bardzo dobra cena, tańsze od chinioli i mieściły się w budżecie a do używek nie mam przekonania. I cóż, jestem bardzo, bardzo ale to bardzo zadowolony, dobrze trzymają, ładnie odprowadzają wodę i są wiele cichsze od poprzednich Bridgestonów, trzymają na zakrętach też lepiej ale to raczej zasługa innego rozmiaru
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maymermati160 Toyo miał mój kolega w Civicu jaki rozmiar dokładnie nie pamiętam na bank 18 i skończyły się po 30kkm, fakt specjalnie ich nie oszczędzał ale np. Bravurisy ojcu mimo niekiedy szybkich jazd po szutrach wytrzymały dłużej. Popatrz na jakieś Hankooki słyszałem od wielu osób pochwały dotyczące tych opon, sam od marca jeżdżę na oponach tej marki, kupiłem bo była bardzo dobra cena, tańsze od chinioli i mieściły się w budżecie a do używek nie mam przekonania. I cóż, jestem bardzo, bardzo ale to bardzo zadowolony, dobrze trzymają, ładnie odprowadzają wodę i są wiele cichsze od poprzednich Bridgestonów, trzymają na zakrętach też lepiej ale to raczej zasługa innego rozmiaru
[ Dodano: Czw 13 Wrz, 12 09:47 ]
Jako ze prace nad felgami ruszyły czas sie jeszcze zaopatrzyć w jakieś fajne gumy na przyszły sezon.
Co sądzicie o tych:
YOKOHAMA Parada PA01 205/45R17 88W ZR
Komentarz
-
Komentarz