nie, ja pojechałem zrobiłem komplecik, ale teraz byłem cwańcyk i kazałem od razu letnie wyważyć. więc na lato jak znalazł Aby do lata....tyl,o ta godzina ..6.00 u gumiarza ..szok wczoraj pracowali do 23 od 6 rano ....
Kiedy zmieniacie na zimowki ?
Zwiń
X
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez NastarWałcz - zmiana po niecałej godzince czekania. Przekładka opon na te same fele , wyważanie i ...40zł ! Małe miasta mają swoje plusy...;-)
Komentarz
-
-
Warszawa - wywazenie zimowek około 2 tygodnie temu 20zł, zmiana tydzień temu, niecała godzinka i po kłopocie :lol: k
nie ma to jak drugi komplet kół 8)Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
to i ja wymieniłem wczoraj wkoncu godzina 20.00 około 40 minut z małym posligiem 58zł załozenie na alu i zaworki plus przechowanie letnich(juz nie bede kusił bo juz jeden komplet poszedł).........smiga sie fajnie no i oczywiscie tez za miesiac podjade do nich zeby mi wywazyli te 17stki letnie moze oponki zmienie...2.0tdi(seria nie seria) E100..
Komentarz
-
-
desmo
-
ja sam zmieniłem wczoraj 20 min i po strachu poniewarz ja mam durgi komplet felg i po wulkanizatorach nie musze się bujac a unas zapisy do 21 dopiero po 21 mozna cos zdziałac jak się chce pomocy od wulkanizatora ale to wszystko przez 4 dni zimy jak spadł to śniegu było tyle że ho ho.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
bezduszny
Hehe... a u mnie jest cały czas temperatura dodatnia :diabelski_usmiech
Potrzebne są dobre deszczówki a nie zimówki
Komentarz
-
lec
-
bezduszny
-
jak tak dalej pójdzie to na świeta zmienie na letnie...-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Sigma_74
Komentarz
-
bezduszny
Heh... jak patrze na ta wode co jest pod oknami, to przypomina mi sie ostra dyskusja o szerokości opon i o tym jak "wgryzaja" się w śnieg...
Komentarz
-
Myśle, że opony zimowe w obecnych strugach wody przy temperaturze ok.+ 5-6*C są jak najbardziej porządane. Nawet jak wyjdzie słońce i w odczuciu zrobi się ciepło to z racji krótkich dni, wilgotnych wieczorów warto zmienić obuwie w aucie. Pora roku jest taka, że skrajności pogodowe mogą być na porządku dziennym. Zimowe opony to zniosą, letnie niespecjalnie.O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
-
Ja przeczekałem 3-dniowy śnieżek i nadal na letnich...
Jak na razie nie żałuję - szczególnie tych temperatur powyżej 10-12 stopni :wink:
Z doświadczenia wiem, że letnia oponka zdecydowanie lepiej zachowuje się na mokrej nawierzchni niż zimowa - szczególnie kiedy temperatura jest powyżej 5-6 stopni.
Ale i tak chyba już profilaktycznie w tym tygodniu trzeba będzie wzuć "zimowe kapcie"...
Komentarz
-
Komentarz