Kiedy zmieniacie na zimowki ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pwgajda
    Drive
    • 2005
    • 90

ja zmieniłem pod koniec października i zrobiłem juz 10kkm. W tygodniu jak znajdę czas to zamienie je stronami przod<=>tył. W sumie to śnieg był tylko raz przez kilka godzin,ale i tak uważam,że przy aktualnej pogodzie sprawują się nieźle.

Pozdrawiam

Komentarz

• przem1978
      Ambiente
      • 2006
      • 201

ja bardziej sie cieszę z takiej pogody niż smucę z powodu szybszego niszczenia opon - mogę je całkowicie poświęcić dla takich wspaniałych temperatur w grudniu, bo nie ma nic piekniejszego niż zetrzeć opony zimą na gorącym asfalcie... :lol:

ale mam wrażenie, że jak zima sie obudzi, to nadrobi te zaległości listopadowo-grudniowe...
      Octavia Combi II 2.0 TDI 140 KM Elegance + xenony '07 Black Magic

Komentarz

• Masmo
        L&K
        • 2005
        • 1145

Zamieszczone przez przem1978
        ja bardziej sie cieszę z takiej pogody niż smucę z powodu szybszego niszczenia opon - mogę je całkowicie poświęcić dla takich wspaniałych temperatur w grudniu, bo nie ma nic piekniejszego niż zetrzeć opony zimą na gorącym asfalcie... :lol: ...
        Kompletnie Cię kolego nie rozumiem. Śnieg i mróż to jest to co Tygrysy lubią najbardzej. W końcu o wiele łatwiej się zawraca :diabelski_usmiech .
        Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD

Komentarz

• przem1978
          Ambiente
          • 2006
          • 201

Zamieszczone przez Masmo
          Zamieszczone przez przem1978
          ja bardziej sie cieszę z takiej pogody niż smucę z powodu szybszego niszczenia opon - mogę je całkowicie poświęcić dla takich wspaniałych temperatur w grudniu, bo nie ma nic piekniejszego niż zetrzeć opony zimą na gorącym asfalcie... :lol: ...
          Kompletnie Cię kolego nie rozumiem. Śnieg i mróż to jest to co Tygrysy lubią najbardzej. W końcu o wiele łatwiej się zawraca :diabelski_usmiech .
          lubie, lubię, ale max przez 2 tygodnie w roku ... :twisted:

tyle mi wystarczy, bo później staje sie to męczące, a ja cały czas w biegu jestem niestety :evil:
          Octavia Combi II 2.0 TDI 140 KM Elegance + xenony '07 Black Magic

Komentarz

• LuKaS łomża
            Ambiente
            • 2006
            • 117

Ja tam zmieniłem po przed pierwszym śniegiem i tak sobie smigam troche szkoda opon, ale nie martwie się,że zaskoczy mnie poranny widok z okna hihiihih
            AUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA

Komentarz

Pracuję...