Zamieszczone przez kuba430
Ubezpieczenie AC ile?
Zwiń
X
-
Czy ktoś miał ubezpieczenie lub szkode w Compensie lub Warcie. Różnice w cenie tych firm wahają sie za 1700 ac+oc+nw Warta i 1400 Compena pakiet ten sam znizki ac 60% oc 40% octavia 2001 stawki z 2007r. Szukam opini na temat ty firm bo oferta pzu jest mało interesujacaJAK KOBIETA MA TROCHE GODNOśCI TO PO 10 LATACH SAMA ODCHODZI!!
Komentarz
-
-
W 2007 roku zaplacilem 1350 w AXA za pelny pakiet plus zagranica za [O2] 1.6 FSI
w Warszawie.Wartosc auta okolo 53-55 tysiecy
Mam max .znizek
pozdrawiam
auto bylo 2005/2006Tato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez yanooshiiikbyla wyplata z OC i AC. z AC mialem szkode calkowita za samochod, a z OC naprawiany byla posiadlosc goscia ktoremu zona wjechala do ogrodka :-). Jak zmienie ubezpieczyciela to uda sie uniknac zwyzki OC ? Bo AC pewnie tak.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez yanooshiiikbyla wyplata z OC i AC. z AC mialem szkode calkowita za samochod, a z OC naprawiany byla posiadlosc goscia ktoremu zona wjechala do ogrodka :-). Jak zmienie ubezpieczyciela to uda sie uniknac zwyzki OC ? Bo AC pewnie tak.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MTSamochód roczny (Skoda Octavia) pakiet dilerski w GENERALI 2280zł. 5 lat bezszkodowej jazdy w AC i 6 lat w OC.
Za tydzień odbieram nowe auto, ubezpieczenie na rok kosztuje 1990, na dwa lata dwa razy tyle. Jako że się lekko wypompowałem, nie chciałbym teraz kupować od razu ubezpieczenia na dwa lata, ale zastanawiam się jak to będzie za rok - czy mogę przyjść do dilera i przedłużyć umowę? Czy ubezpieczyciel sam jest zainteresowany przedłużeniem na podobnych warunkach, czy dostanę cenę z kalkulatora?
Zniżki chyba mnie nie dotyczą bo ostatnio jeździłem służbowymi autami (choć żadnego nie skrzywdziłem, co mogę ewentualnie podpisem zaświadczyć).
Komentarz
-
-
Odgrzebię trochę temat.
Pod koniec czerwca czeka mnie kupno ubezpieczenia OC+AC+NNW. Z tego co szukałem, to najtaniej wychodzi w mBanku. Raczej zdecyduję się na ich ofertę, nie wiem tylko, którego ubezpieczyciela wybrać: GoDirect czy Benefię? Różnica w cenie to niecałe 100zł. na korzyść Benefii, która ma też lepsze opinie w necie.
Czy ktoś ubezpieczał swoją Skodę w mBanku i mógłby coś doradzić?
Komentarz
-
-
octavia1 1998r wyceniona na 18k - Uniqa full pakiet przy rabacie 50% 1020zł/rokChiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Octavia 1 r 2002 1.9 TDI w. Ambiente Kombi wyceniona na 26500 w PZU. Samo OC z NWW 20 tys wynioslo mnie 1080 zl przy znizce 40%.
Podziekuje za wspolprace niebawem temu ubezpieczycielowi :shock:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz