Panowie tak jak w temacie....czy w O2 z tych "krateczek" jest lub powinien być nawiew :?: Ostatnio miałem okazję ptrzejechac się fabią kombi 2009 i zauważyłem, że z podsufitki dmucha na mnie powietrze.....u mnie są takie kratki ale nic nie dmucha :P Dodam, że poniższy schowek nie jest orginalny bo zamontowałem go jako moda... :roll:
ale przed schowkiem tyż było z takimi kratkami :roll:
raczej nie ma tam nawiewu. W tym miejscu jest włożony mikrofon od bluetooth'a, a krateczka słuzy zeby jakoś dzwieki do mikrofonu trafiał (tak mi się wydaje). Ja mam ori schowek i nie zauwazylem zeby cos dmuchało, z reszta jakoś nie widze którędy mialoby to powietrze tam dochodzić, raczje nei ma stosownych przetłoczeń w podsufitce.
na str. 74 sa rozrysowane wszystkie nawiwey fabii z przodu i nie ma tam nic w podsufitce, tak jak w octavii zreszta. Wydaje mi sie, że miałes tylko takie odczucie, odpowiednio do gory ustawione kratki nawiewu, dmuchawa i zawirowania powietrza się tworza. Albo dziura w dachu :szeroki_usmiech
Yarwa, piotrek_os, Kurde może odniosłem takie wrażenie...ale tak serio nawet nie zwróciłbym uwagi tylko kumpel powiedział, ze ten bajer mu zajebiście pasuje bo nigdzie się z tym nie spotkał....no i jak ustawił nadmuch na "przód" podłożyłem łapsko pod podsufitkę do tego ustrojstwa io faktycznie wiało :shock: :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pon 16 Lip, 12 09:33 ]
ps. faktycznie w książce obsługi przy opisie rys. 66 schowka w podsufitce nie ma słowa na temat nadmuchu powietrza
Yarwa, piotrek_os, Kurde może odniosłem takie wrażenie...ale tak serio nawet nie zwróciłbym uwagi tylko kumpel powiedział, ze ten bajer mu zajebiście pasuje bo nigdzie się z tym nie spotkał....
może kolega nie jest w pełni świadom , że dostał bajer w postaci dziury w dachu może podpowiedz koledze co by przyjrzał się bardziej temu "bajerowi"
raczej nie ma tam nawiewu. W tym miejscu jest włożony mikrofon od bluetooth'a, a krateczka słuzy zeby jakoś dzwieki do mikrofonu trafiał (tak mi się wydaje).....
Mikrofon jest montowany w lampce podsufitki. W tych kratkach przed schowkiem na okulary są czujniki monitorowania wnętrza (o ile są).
Komentarz