Bo jak tak będziemy szastać miejscówkami to się bałagan zrobi. Zobaczcie na inne okręgi, zawsze spotykają się w tym samym miejscu, jeżeli chodzi o regularne spotkania. A te nieregularne, zwane spontanami niech się odbywają, Bóg wie gdzie ktoś zaproponuje. I nie róbmy już zamieszania, wiadomo wiosna, nowe pomysły, nowe porządki. wiadomo... :P :wink:
[O2] Tarcze do prawie RS'a
Zwiń
X
-
[O2] Tarcze do prawie RS'a
Witam
Wiem ze temat wałkowany pewno parę razy ale może coś się zmieniło.
Kończą mi się powoli hamulce wiec kupiłem jarzma przód i tył od RS'a 312/286.
I teraz do tego trzeba tarcze i klocki, zastosowanie typowo uliczno / autostradowe (często hamowania z prędkości ok 180). Po przewałkowaniu kilku tematów na forum wybór padł na takie 2 zestawy. Jeździ ktoś na podobnym setupie i mógłby się wypowiedzieć odnośnie za i przeciw któregoś z tych.
Czy może jakaś kompletnie inna propozycja lub mieszanka np tarcze EBC + kloce Ferodo
1. Zimmermann Standard + Ferodo DS Performance
2. EBC Standard + EBC Red Stuff
-
-
Mr0czny, zdecydowanie Zimmermany i Ferodo! Bardzo fajny zestaw, a do tego nie pyla za bardzo i nie trzeba ich rozgrzewacJest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
Komentarz