Czemu nie :P
[Inne] Czy to problem z łożyskiem przedniego koła ?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[Inne] Czy to problem z łożyskiem przedniego koła ?
Witam,
W VW Polo z przodu w trakcie jazdy słychać turkotanie coś w stylu tu tu tu tu.
Jakby była to jazda po torach lub po jakichś płytach. Jakiś czas temu było to ledwo słyszalne, teraz muzykę trzeba głośniej kręcić
Czy szybciej jadę tym turkotanie jest słyszalne z większą częstotliwością.
Na zimówkach było to samo, na letnich również. Początkowo podejrzewałem łożysko ale byłby to jednostajny szum. A tu takie dziwne terkotanie. Co to może być ????zaiste ze wszystkich nauk enologia jest najszlachetniejsza
"Bo widzisz... w piciu nie trunek jest najważniejszy, a towarzystwo" - Stach Japycz "Rancho"
-
To właśnie łożysko. Sprawdź tutaj jak to zdiagnozować: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...%BFysko+ko%B3a
Komentarz
-
Jeśli przy skręcie w prawo hałas się powiększa to do wymiany jest lewe i odwrotnie. To taka najprostsza diagnoza książkowa. W mojej Octavce tak było.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz
-
u mnie wyło. Ale według mnie łożysko wyje podczas jazdy z konkretna prędkością, a przegub to raczej przy skręcie, ale podczas przyspieszania. Ale wszystko jest możliwe.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
jak tu tu tu tu to raczej przegub, jak łuuuuuuuuuu to łożysko. Diagnoza mniej więcej jak leczenie choroby przez telefon, ale zawsze...Specjalizacja grupa VW i Opel, inne też
Pozdrawiam
Komentarz
-
Panowie: czy to jakaś podróbka chińska? http://allegro.pl/lozysko-przod-fag-...544475857.htmlRadio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
Komentarz
-
Czy to godne polecenia ? Nie rozleci mi się szybko?Radio: C90r+XDP210EQ
Komentarz
-
Ja jeżdżę 5 miesięcy i nic się nie dzieje. FAG jest ponoć pakowany do wielu nowych aut. Moje stare też były FAG-owskie.
Komentarz
-
A to sobie zamówię dwa
Radio: C90r+XDP210EQ
Komentarz
-
-
Dlatego mam OI 8)Zamieszczone przez demmsiW OII juz nie jest tak słodko z cenami :diabelski_usmiech
Komentarz
Komentarz