Założmy że od dolnej osłony do ziemi jest jakaś tam odległość podają 137mm, ale ciekawi mnie ile jest np. po zdjęciu osłony od miski olejowej do ziemi.
kontrolki ABS ASR po dłuższym postoju.
Zwiń
X
-
kontrolki ABS ASR po dłuższym postoju.
Jak postawię moją padlinę tak na tydzien np. (potrafice tak :szeroki_usmiech ) i nia nie jeżdżę to po przekręceniu kluczyka najpierw się zapalą, potem oczywiście zgasną i na chilę po odpaleniu się zapalają (jak stoje i nie ruszyłem jeszcze) i gasną natychmiast. Nie wykluczam, że dziesie się tak na skutek np. lekkiej rdzy n tarczach bo możliwe, że padło na postopje po co najmniej "wilgotnych" ops: :szeroki_usmiech jazdach. W czasie jazdy sie nie zapalają - no chyba, że asr zadziała (z abs- u nie musiał korzystać na szczęście 8) )
Nic nie wskazuje na jakiekolwiek awarie. jak normalnie używam auta nic sie nie dzieje takiego.
Skodzina rok modelowy 2002.
To jak Panie i Panowie - dobrze to czy zle? norma czy jakaś fanaberia?20v
-
-
Tez tak czasem mam, szczegolnie jak jest chlodniej.
ZTCW to te kontrolki zapalaja sie jak jest slabsze napiecie na akumulatorze podczas rozruchu.
Przynajmniej gdzies tak kiedys slyszalem/czytalem."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
No jak auto stoi tydzien to aku cos tam slabnie, ale nie jest to na tyle powazne zeby teraz nie zapalil. Druga sprawa, benzyna ma dosc duzy akumulator, a pradu rozruchowego nie potrzebuje takiego jak diesel, wiec nie powinno byc problemu.
BTW Ile ma akumulator, bo jak wiecej niz 5 lat, to szykowalbym sie na wymiane.
Komentarz
-
-
Maicroft, no qrna 5 skończy właśnie jakoś na dniach :?
Czy wymiana aku jest banalna typu odkrecamy klemy wymianiamy aku zakręcamy i ch... strzelił kod w radiu przy okazjii a go nie znam :? :szeroki_usmiech i po krzyku? czy jakis hard core mnie czeka, bo jak zaglądałem tam to tyle jest badziwia przypiętego w jakiś skrzynaczkach róznej maści, że głowa mała-bezpieczniki jakieś czy cóś :shock:20v
Komentarz
-
Komentarz