problem z chłodzeniem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Rida
    Classic
    • 2007
    • 21

problem z chłodzeniem

Mam kolejny problem blacharski... Dawno temu poodpadały mi znaczki a właściwie ich zewnętrzne części. Podstawa która jest przyczepiona do samochodu została. Jak moge zdjąc tą podstawe. Dostałem nowe znaczki i sa tam dwa bolce, ale niesądze zeby one trzymały całość. Czy znaczki te są przyklajane i rwac je " na siłe " ??
    Dziekuje i Pozdrawiam

[ Dodano: Sro 31 Sty, 07 16:48 ]
    Ok. Dla innych którzy beda mieli podobny problem: znaczki zą przyklejone dwustronną gumą (lub klejem) wiec spokojnie można je oderwac. Trzeba robic delikatnie zeby ich niepogiąć. Pozdrawiam Wszystkich
    Grupa Podlaskich Automaniaków
  • czak
    Classic
    • 2006
    • 2

problem z chłodzeniem

po kazdym przekreceniu zapłonu i wyjeciu kluczyka zalncza sie wentylator chlodnicy
    a od wczoraj temperatura podczas jazdy zaczela przekraczac 90 st
    co cie dzieje

Komentarz

powodów moze byc wiele, ale sugerowałbym albo coś z elektryka, znaczy się masz zwarcie gdziec ,alebo wariuje czujnik temperatury, lub termostat.
      a moze sprawdż ilość płynu w układzie chłodzenia.
      podjedż do mechanika z Vagiem i sprawdż co siedzi w Twoim komputerku, dużo powinno sie wyjaśnic co jest powodem takiego zachowania.
      ja bym pojechał najpierw i sprawdziłco jest w komputerze, pózniej ewentualnie szukał dalej.

Komentarz

• hsurim
        Elegance
        • 2006
        • 788
        • Kia
        • AGR 1.9 TDI VP 90 KM

Napisz coś wiecej, np: jaką masz ilość płynu w zbiorniku wyrównawczym, jaki silnik itd. itp. ... :?:
        Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.

Komentarz

• endryu
          RS
          • 2006
          • 3776
          • Octavia II combi (1Z5)
          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Re: problem z chłodzeniem

Zamieszczone przez czak
          po kazdym przekreceniu zapłonu i wyjeciu kluczyka zalncza sie wentylator chlodnicy
          a od wczoraj temperatura podczas jazdy zaczela przekraczac 90 st
          co cie dzieje
          tak jak< hsurim >napisał, podaj więcej danych,jakie masz objawy w przedziale: od właczenia silnika (zimnego) poprzez nagrzewanie i wyłączenie zapłpnu?
          O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
          O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
          =================================================

Komentarz

Pracuję...