damian, no to zrób tak jak kolege handzol, - wsadził czujki w ta osłone przeciwsłoneczna nad lusterkiem
podłokietnik
Zwiń
X
-
Witam, tez przymierzam sie zeby kupic ten podlokietnik - moze ktos dac zdjecie podlokietnika oryginalnego zrobione pod tym samym katem co to na tej aukcji ( to pierwsze od lewej na gorze - pojawia sie jako duze jak sie kliknie linka) - bedzie widac o ile ten i czy w ogole jest nizszy od oryginalnego ....Czader
OCTA COMBI 2003 ALH
Komentarz
-
-
Tez go ogladalem i powiem Wam ze mi sie tez podoba bo jest bardzo podobny to oryginalnego, nie to co te badziewie wygladajace jak blyszczacy klocek ktorych pelno na allegro. Jak ktos z Was sie zdecyduje to wrzuccie jakies fotki na strone
PozdroBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Podłokietnik na 100% zerżnięty z oryginału więc kupujcie póki jeszcze nie zajął się tym Urząd Patentowy :diabelski_usmiechPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftAkurat urzad to sie tym nie zajmie sam, co najwyzej fabryka
Komentarz
-
-
Re: podłokietnik
Zamieszczone przez rafaltdCzy ktoś z szanownych forumowiczów ma, czy też spotkał się z podłokietnikiem z tej aukcji. Na zdjęciach wygląda całkiem przyzwoicie, tylko ciekawe jak z jakością.
Kupił już ktoś ? Aukcje idą facetowi , sprzedaż się kręci . Może ktoś z OCP już ma i zrobi recenzję .
PozdroW wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
Komentarz
-
-
Ja też interesowałem się tym podłokietnikiem - okazało się jednak, że nie pasuje do Leona. Ten z pierwszej aukcji na samej górze jest do O1 - a czy jest z nim wszystko ok to chyba najlepiej zapytać allegrowiczów, którzy go zakupili - można do nich wysłać maila z zapytaniem czy pasuje i jak się sprawuje :wink:
Komentarz
-
-
Witam
Tak na moje to w orginale dolna łapa jest zrobiona ze stali i mocowana na trzy sruby w tym jedna z taką fikuśną nakrętką, przynajmniej u mnie.Kolega kupił podobny też z łapą alu i pekła zaraz po pierszym dokręceniu.Reszta podłokietnika czyli góra prawie identyczna jak orginał.Wasz wybór, ja bym nie kupił bo bałbym się oprzeć całym ciężarem.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Witam wszystkich.
Niestety podłokietnik z aukcji allegro przytaczanej na początku tematu nie pasuje do O1. Chodzi konkretnie o łapę, która ma trochę inny kształt w golfie IV i O1. Nie da rady przymocować trzeciej śruby- tej od strony fotela kierowcy, oraz gniazdo zapalniczki koliduje z łapą- nie można wówczas z powrotem zamontować tunelu środkowego.
Na dodatek sprzedawca twierdził, że wygląd i jakość są prawie identyczne z oryginałem. Prawie robi jak wiadomo ogromną różnicę. Wygląd jest co prawda zbliżony, ale jakość pozostawia dużo do życzenia- tandetny plastik, taki sobie materiał tapicerski, bardzo niestaranne wykonanie elementów metalowych (to jakiś "szajs-metal" cały w opiłkach).
Całe szczęście, że sprzedawca bez problemu zwrócił mi pieniądze po odesłaniu podłokietnika.
Pozdrawiam.arnold
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arnoldWitam wszystkich.
Niestety podłokietnik z aukcji allegro przytaczanej na początku tematu nie pasuje do O1. Chodzi konkretnie o łapę, która ma trochę inny kształt w golfie IV i O1. Nie da rady przymocować trzeciej śruby- tej od strony fotela kierowcy, oraz gniazdo zapalniczki koliduje z łapą- nie można wówczas z powrotem zamontować tunelu środkowego.
Na dodatek sprzedawca twierdził, że wygląd i jakość są prawie identyczne z oryginałem. Prawie robi jak wiadomo ogromną różnicę. Wygląd jest co prawda zbliżony, ale jakość pozostawia dużo do życzenia- tandetny plastik, taki sobie materiał tapicerski, bardzo niestaranne wykonanie elementów metalowych (to jakiś "szajs-metal" cały w opiłkach).
Całe szczęście, że sprzedawca bez problemu zwrócił mi pieniądze po odesłaniu podłokietnika.
Pozdrawiam.
Niestety - potwierdzam każde zdanie na temat tego wyrobu. Mi przy próbie montażu pękło właśnie mocowanie tej łapy. Z daleka może i wygląda jak oryginał ale przy bliższych oględzinach to straszna tandeta ( z samego podłokietnika wypadły mi dwie jakieś śrubki - pewnie pozostałość po niechlujnym montażu jakiś skośnookich ). Wystrzegajcie się tego towaru. Jaka cena taka jakośćPozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz