Sorry moze glupie pytanie ale w tej chlodnice jest woda nie musze pozniej dobijac klimy czynnikiem. Bo mysle ze moge o sam zrobic, kolejna wizyta u mechanika bedzie wydatek. a jezeli to trzeba odkrecic i posmarowac albo zalozyc uszczelke to tyle to potrafie. haha
[Inne] zakup nowej Octavii
Zwiń
X
-
[Inne] zakup nowej Octavii
witam, tak jak w tytule, byłbym zainteresowany zakupem nowej Octavi Tour lub Octavi II 1.6 z LPG tzw fabrycznym, ewentualnie 1.4 TSI , badz 1.6 TDI. Chodzi mi o samochod tani w dojazdach do pracy.
Chodzi mi o możliwie niską cenę ( jak każdemu) , dlatego pozwoliłem sobie tu napisać.
Pozdrawiam i licze na odzew
-
-
Zamieszczone przez krzys301z doświadczenia wiem, ze dealerzy maja szeroki zakres promocji)))))))))))
W UK jest obecnie oferta na Octavię SE Connect ze zniżką 25% (z 18.650 GBP na 13.990 GBP). W pakiecie aluski, klima automatyczna, Bluetooth, lakier metallic szary lub srebrny. To się nazywa promocja. Znajdziesz taką w PL?Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zniżki na poziomie 20-24% są normalne w Fiacie, Fordzie, Oplu czy Renaulcie. Często chodzi o modele z dieslami i bogato wyposażone, ale biorąc je np. w leasingu i tak się opłaca.
Jeśli czytujecie Auto Świat (to nie reklama !!!), to w tabelce z cenami podają drugą cenę z Autosalon24, która ukazuje jakiego poziomu zniżek można się spodziewać po danej marce.
Niektóre naprawdę wyglądają bardzo atrakcyjnie, chociażby z aktualnego numeru:
- Ford Fiesta zamiast 49.290 zł w Autosalon24 kosztuje 46.300 zł,
- Peugeot 208 z 49.900 zł do 46.000 zł.
To na dzień dobry.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothZamieszczone przez krzys301z doświadczenia wiem, ze dealerzy maja szeroki zakres promocji)))))))))))
W UK jest obecnie oferta na Octavię SE Connect ze zniżką 25% (z 18.650 GBP na 13.990 GBP). W pakiecie aluski, klima automatyczna, Bluetooth, lakier metallic szary lub srebrny. To się nazywa promocja. Znajdziesz taką w PL?Napisane za pomocą batonika KitKat
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez exportsubrippZamieszczone przez MorgothZamieszczone przez krzys301z doświadczenia wiem, ze dealerzy maja szeroki zakres promocji)))))))))))
W UK jest obecnie oferta na Octavię SE Connect ze zniżką 25% (z 18.650 GBP na 13.990 GBP). W pakiecie aluski, klima automatyczna, Bluetooth, lakier metallic szary lub srebrny. To się nazywa promocja. Znajdziesz taką w PL?Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Oczywiście, że wiążąc się z jakimś dealerem tak jest, ja do firmy kupiłem już kilkanaście sztuk Skody i ceny są nieporównywalne z ofertami dla osoby przychodzącej z ulicy.
A co dopiero gdy za zakup się bierze korporacja, która za jednym zamachem kupuje ze 100 samochodów.ORIGINAL GERMAN AUDI A6 C7 AVANT 3.0 TDI 313KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...168233#1168233
ORIGINAL GERMAN AUDI QUATTRO 2.2 200KM- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...460025#1460025
ORIGINAL CZECH SKODA FABIA MONTE CARLO 1.2 TSI 105KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=906416#906416
Komentarz
-
Komentarz