Panowie chyba sie nie zjawie..... przybiło mnie do łóżka ....
pewnie grypa....
pewnie grypa....
powiadasz, że grypa...? tylko uważaj żeby pani grypa balejażu Ci nie zrobiła :diabelski_usmiech :wink:
k

k wytłumaczysz mi w takim razie błyskawicznie i bez problemów dlaczego tym samym samochodem na takich samych oponach tylko w rozmiarze 195/65/15 ten sam zakręt mozna przejechać wolniej niż na 205/55/16 :?: zgodnie z Twoja teoria na 195/65/15 powinno się go pokonać szybciej (węższe opony zapewniają przecież lepszą przyczepność) a absolutnie nie do pobicia byłoby na tym samym zakręcie auto na 175R14 :!: weź :? 

k Może w przypływie fantazji zrobię filmik(np. jak się bączki kręci :twisted: ) Tylko mam zasadnicze pytanie, czy się Haldex nie zepsuje przy próbie takiego katowania?
k Może w przypływie fantazji zrobię filmik(np. jak się bączki kręci :twisted: ) Tylko mam zasadnicze pytanie, czy się Haldex nie zepsuje przy próbie takiego katowania?
.Ale ja to mam tak samo jak ty 205/16 lato i 195/15 zima i jezdzi mi sie dobrze 8)
To jest kwestja znalezienia częściowo odśnieżonego, dość dużego placu i trzeba tylko tatę namówić :twisted: Chyba ze chcecie mini-jazdę na 4x4 czyli jazda bokiem, to już szybciej bym zrobił, może nawet dnia dzisiejszego :wink:
To jest kwestja znalezienia częściowo odśnieżonego, dość dużego placu i trzeba tylko tatę namówić :twisted: Chyba ze chcecie mini-jazdę na 4x4 czyli jazda bokiem, to już szybciej bym zrobił, może nawet dnia dzisiejszego :wink:
,
Komentarz