hehe jagman73, też stałem przed tym wyborem 2 tygodnie temu i nawet założyłem nowy temat , chyba w off topicu , ale nie jestem pewien , napewno go znajdziesz , i po wielu opiniach kolegów i przemyśleniach wybrałem jednak 2.0 coć ardzo kusiła mnie opcja 1.9+chip . martwi mnie troche wyższe spalanie 2.0 ale myślę ze to przeżyję . jeżdziłem 1.9 klienta i wydaje mi się że w na wyższych obrotach jest głośniejsza od O1 co dla mnie też miało znaczenie . tylko te 7 kawałków..... , ale sądzę że też kupujesz auto na ładnych parę lat przy dzisiejszych utratach wartości więc lepiej się dwa razy lub więcej zastanowić...
pamiętam jak brałem O1 i już przekroczyłem budżet na zakup nowego wozu ( wtedy przymierzxałem się do fabii 1.4 za 40tyś mniej więcej) , skończyło się na octavii 90KM , a po 2 miesiącach już żałowałem ze nie wysupłałem jesze 3 tys na 110KM. tak więc myśl kolego , myśl.......i bierz 2.0 :diabelski_usmiech
pamiętam jak brałem O1 i już przekroczyłem budżet na zakup nowego wozu ( wtedy przymierzxałem się do fabii 1.4 za 40tyś mniej więcej) , skończyło się na octavii 90KM , a po 2 miesiącach już żałowałem ze nie wysupłałem jesze 3 tys na 110KM. tak więc myśl kolego , myśl.......i bierz 2.0 :diabelski_usmiech
Komentarz