Zamieszczone przez vulture30
Octavia 1,4 +GAZ , spalanie
Zwiń
X
-
-
-
Zamieszczone przez bezdusznyZamieszczone przez vulture30nico21, tak jak pisałem tu gaz był zakłądany fabrycznie
Komentarz
-
-
bezduszny
Coś mi się nie wydaje aby skoda zakładała LPG fabrycznie.
Jak już to w salonie czy w ASO... a tam różni "specjaliści" bywają.
Komentarz
-
Zamieszczone przez szkodanico21 napisał/a:
Tylko ciekawe jak wtedy jest rozpatrywana gwarancja na silnik :?:
tam gdzie zakladali masz gwarancje
dadza ci gwarancje na instalacje LPG a na silnik :?: Wiem ze jak ja zakłądałem instalacje doi mnie to przy zakaładaniu jej w silniku bedącym jeszcze na gwarancji to sie ją traciło.
Ale mozliwe ze traz cos sie zmieniło - choc watpie, bo skoda juz poinformowałe ze jak zalejesz dilnik biopaliwem to masz po gwarancji.
Komentarz
-
-
nico21, To tak jak z chipem by ASO. Robi ASO i ASO daje gwarancje na auto, a nie SAP jak sadze do momentu jak sie cos nie wysra na amen. Chyba, ze automatycznie ubezpieczaja sie w Alianz za 200zl/rok i po sprawie. Widzialem gdzies wlasnie takie ubezpieczenie na silnik dla aut po chip tuningu - ciekawe jak to dziala w praktyce.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nico21jak wtedy jest rozpatrywana gwarancja na silnik
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez rezonNa szczęście dla nas użytkowników mamy jeszcze coś takiego jak rękojmia i za tę odpowiada sprzedawca
Komentarz
-
Zamieszczone przez marankoMoja 1.4 benzyna: miasto 10 litrow /niustajace korki/ , trasa z kapeluszem na glowie 5.8 - 6 litrow[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Komentarz