Zamieszczone przez szkoda
Ktore ASO w Warszawie ?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Piotr_TZamieszczone przez szkodato znaczy, ze jestes juz po gwarancji, czy ja olales :?:ops:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mieczja też to widziałem (chyba gdzieś na stornach SAP) i dlatego w ogóle pytałem o ten serwis
Komentarz
-
-
Jest na stronach SAP - Dealerzy i Serwis i na mapce mazowieckie i Piaseczno.
Ja chyba też tam spróbuję (mieszkam blisko), bo strasznie mnie wystraszyliście z tą niekompetencją serwisów SkodyTeraz sobie tylko wyobrażam jak ujeżdzają moją Skodzinę, bo jak mówili, nie mieli jeszcze okazji jeździć 2.0 TDI + DSG :/
DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hubikJest na stronach SAP - Dealerzy i Serwis i na mapce mazowieckie i Piaseczno.
jakos ogolnie nie mam zaufania do serwisow, na te podobno najlepsze (toyota), tez juz sie ponacinalem...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez jarek_wtChyba tak,, którą podbijają gwarancję.
Tak na marginesie : to właściel VW lub Audi może być lekko zdezorientowany, bo obsługa klienta serwisu paraduje w ubrankach Skody, zresztą całkiem gustownych.
pozdrawiamJarecki
Octavia II, 2.0 TDI, Elegance
Komentarz
-
-
Piotr_T, zmien sobie olej sam - to przeciez zadna filozofia. ASO w ostatecznosci - jestem przewrazliwiony po tym jak ostatnio na Modlinskiej - przeglad po 15 tys. (olejowy) - probowali mnie naciagac w sposob mocno prymitywny a pan nie za bardzo mial pojecie o czym mowi...pozdrawiam
Markowski
OI AXR 06 185@377
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez markowskiPiotr_T, zmien sobie olej sam - to przeciez zadna filozofia. ASO w ostatecznosci - jestem przewrazliwiony po tym jak ostatnio na Modlinskiej - przeglad po 15 tys. (olejowy) - probowali mnie naciagac w sposob mocno prymitywny a pan nie za bardzo mial pojecie o czym mowi...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Piotr_Tmarkowski napisał/a:
Piotr_T, zmien sobie olej sam - to przeciez zadna filozofia. ASO w ostatecznosci - jestem przewrazliwiony po tym jak ostatnio na Modlinskiej - przeglad po 15 tys. (olejowy) - probowali mnie naciagac w sposob mocno prymitywny a pan nie za bardzo mial pojecie o czym mowi...
Nie mam gdzie zlac to po pierwsze, a po drugie to nie wiem jaki filtr oleju, podejrzewam, ze do QG1 i QG2 moga byc rozne filtry (np. ten co mam teraz ma napis 30000km, pewnie trzeba bedzie dac taki sam).Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RomanSMożesz zawsze kupic filtr w ASO i jechać do Norauto czy Shella, gdzie za wymianę zapłacisz 20 zł, ewentualnie może kilka zł więcej, ale nie będzie to 80 zł za czynność tak prostą, że.... :lol:
[ Dodano: Wto 14 Lis, 06 19:22 ]
Zamieszczone przez mieczno ale przecież muszą chyba wpisać coś do książki gwarancyjnej, nie?
Komentarz
-
-
Piotrze nie popadajmy w przesade - przeciez opon na zimowe nie zmieniasz w serwisie w obawie o utrate gwarancji. Wymien olej sam - jezeli nie masz mozliwosci sam - zrob to w jakims shell auto serv. Widzialem mechanika ktory wymienial olej w moim aucie - nawet nie wymienil tych gumowych uszczelek sprzedawanych razem z filtrem oleju - ja zrobilem to o wiele profesjonalniej. Naprawde nie ma co sie szczypac.
No chyba ze koszty nie sa dla Ciebie istotne - wtedy polecam serwis na Jagielonskiej - zedra Cie finansowo, wleja niewiadomo jaki olej i pewnie nawet wstepluja do ksiazki gw.pozdrawiam
Markowski
OI AXR 06 185@377
Komentarz
-
Komentarz