Kostki tez sa inne, maja 2 albo 4 piny wiecej, chyba ze lampy mialbys juz stuningowane pod zwykla instalacje
Schowek na okulary
Zwiń
X
-
A ze niby gdzie ten schowek mialby byc przymocowany? Zamiast raczki kierowcy tak? Bo "seryjnie-dodatkowo" schowki na okulary w O1 byly montowane chyba przy recznym...
Ale sori co do rozstawu srub to Ci nie pomoge. Musialbys zmierzyc
Daj znac jak sie zdecydujesz na kupno i uda Ci sie zamontowacBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BouliA ze niby gdzie ten schowek mialby byc przymocowany? Zamiast raczki kierowcy tak?
tomecki chyba najlepiej jak sam sobie linijką przejedziesz po srubkach
Komentarz
-
-
Kiedyś robiłem akcje zakupowo-pomiarową ale okazało się, że od Superba do Octavii 1 nie pasuje - ma za duży w stosunku do Octavii rozstaw otworów.
Sam pomysł uważam za świetny, tej rączki i tak żaden normalny kierowca przecież nie używa, a miejsce lepsze od tego na panelu środkowym.Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adik_sa to nie ma być czasem zamiast uchwytu na suficie? no tego co sie reka mozna złapać - nie wiem jak to nazwać :szeroki_usmiech
tomecki chyba najlepiej jak sam sobie linijką przejedziesz po srubkach
[ Dodano: Pon 27 Lis, 06 14:04 ]
Zamieszczone przez RomanSKiedyś robiłem akcje zakupowo-pomiarową ale okazało się, że od Superba do Octavii 1 nie pasuje - ma za duży w stosunku do Octavii rozstaw otworów.
Sam pomysł uważam za świetny, tej rączki i tak żaden normalny kierowca przecież nie używa, a miejsce lepsze od tego na panelu środkowym.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafalusSchowki byly z rozstawem pod passata i pod golfa moge tylko dodac.
Dodatkowo schowek ma opozniacz , ktorego nie ma w raczkach Oc2
Czy ktoś je zna ?
Czy mają opóźniacz ?Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
Ja mogę podpowiedzieć tylko tylko tyle, że niedawno kupiłem ten za 95 zł. Ma opóźniacz, pasuje idealnie (do Leona oczywiście). Sam montaż to raptem 2 minuty, więc jeśli ktoś jest zainteresowany mogę zmierzyć odległość między otworami, ewentualnie sprawdzić (w Warszawie) czy do Octavii pasuje.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodarany boskie, co to jest "opóźniacz"Bouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bouliszkoda napisał/a:
rany boskie, co to jest "opóźniacz"
to chyba takie cudo techniki ze klamka jak ja puscisz to nie robi Ci dziury w dachu tylko powolutku sie podnosi... chybaPzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
Witam
Podepnę się z pytaniem troszkę z innej beczki.
Może ktoś wie jak wyciągnąć schowek na okulary w Octavi II.Strasznie trzeszczy a jak go przytrzymam to przestaje więc pomyślałem że może tam coś podłoże. Przeszukałem całe forum ale nic nie znalazłem na ten temat.
Z góry dziękuje za pomoc.
Komentarz
-
-
No widzisz jak już w Koniecpolu słyszeli o OCP to pewnie wszędzie już wiedzą Mam trochę kolegów w Przyrowie więc może nawet się znamy :wink: Jest na gwarancji ale nie bardzo chce tam jechać bo kiedyś mi trzeszczało w drzwiach pojechałem rozgrzebali wszystko i nic nie naprawili więc sam musiałem sie za to wziąć i teraz gra.
Pozdrawiam ziomala
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czescivwaudiProponowałbym zabrać się do tego jak będzie trochę cieplej niż minus 20 stopni, albo skorzystać z jakiegoś garażu. Wtedy wszystkie te plastiki i inne części nie są tak sztywne. Ja korzystam właśnie z płaskiego śrubokrętu ( a dokładnie z dwóch naraz). należy delikatnie odciągnąć w dół zaślepkę. Potem wsunąć śrubokręt w miejscu, gdzie jest metalowy zaczep. najlepiej jak ma się juz schowek, wtedy można go przyłożyć do zaślepki i wiadomo dokładnie w którym miejscu są te metalowe zaczepy. Z doświadczenia wiem, że są one tak sztywne i twarde ze dosyć ciężko je sie odgina. W każdym razie chodzi o to żeby "wypiąć" zaślepkę od strony kabiny. od strony szyby sama wtedy wyjdzie.Mądry Polak po ©kodzie...
Komentarz
-
Komentarz