[benemik, ]rodaczek[/b], Dolna to już była by chyba przesada No chyba że zamiast górnej :!: Górna u mnie tak jak pisałem wcześniej jest by silnik wolniej stygł i nie brudził się tak od soli. enemik, Jak u Ciebie się spisuje ta dolna :?: wrażenia :?:
Zamieszczone przez Mihau
Lej na zimę 0W30 :P .
Za mało km robię by bawić się w olej zimowy i letni :P
powiem tak wydaje mi się że jednak coś tam daje przważnie temp oleju jaką mi pokazywał komputer 92- 93 st a jak założyłem to dochodzi 97 i odrazu zaznaczam że przy takim samym stylu jazdy bo wiadomo że można nawet bardziej zgrzać .... nie było jeszcze większych mrozów żeby mieć pełen obraz ale przy temp -2st na tym samym odcinku trochę wcześniej drgnęła temperatura
ps i taki bardziej powód dla którego założyłem na zimę chłodnica nie dostaje kamyczkami z posypki ulicy
Witam, mam pytanie. Zrobiłem zdjęcie naklejki z silnika w celu uzyskania nr silnika. Jednak są tam dwa numery i nie wiem, który to. Bardzo proszę o pomoc, osobiście myślę, że to ten 1szy ale lepiej spytać 1 2
Poprawione
Koledzy a tak przy jednym temacie czy na silniku ASV też jest taka naklejka z nr. silnika, a jak jest to doradżcie gdzie ją szukać.Podobno dobrze znać nr. silnika przy kupnie rozrządu. Z góry serdecznie dziękuje za pomoc.
Komentarz